Fans af “Alien”-serien kan godt begynde at glæde sig. Neill Blomkamp, der fik sit gennembrud med science-fiction filmen ”District 9″ og som snart er aktuel med filmen ”Chappie”, skal nemlig lave en efterfølger til Ridley Scotts udødelige rumklassiker.

Se også: Neilll Blomkamp deler billeder fra skrottet “Alien”-projekt

Det fortæller instruktøren selv via sin Twitter-profil, hvor han netop har lagt et billede på af det ikoniske rummonster med teksten: ”Øhm, jeg tror, at det officielt bliver min næste film #alien”. Du kan se billedet samt instruktørens besked i stor størrelse i galleriet til højre.

Nyheden kommer efter at Neill Blomkamp i sidste måned delte en række tegninger fra et skrottet “Alien”-projekt, han havde arbejdet på. Instruktøren skød dog selv håbet ned om en mulig ny “Alien”-film, da han ledsagede sit concept art med følgende tekst: ”Jeg arbejdede på det her. Tror ikke jeg skal arbejde med det længere. Er dog helt vild med det”.

For et par dage siden fortalte Sigourney Weaver, der spiller med i Blomkamps kommende “Chappie”, at instruktøren havde delt sine ideer med hende under optagelserne, og at hun ville være ”villig til at lytte til en så talentfuld som Neill Blomkamp”.

Neill Blomkamps “Alien”-film vil ifølge nyhedssiden Time ikke have noget at gøre med Ridley Scotts egen ”Prometheus”, der fungerer som en slags prequel til “Alien”-serien.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (22)
Gravatar

#11 Mads47 3 år siden

Må indrømme jeg er mere varm på Prometheus 2, end endnu en Alien efterfølger. Ved ikke helt hvordan de vil forsætte universet efter Alien 4, jo mindre det er en prequel til Alien Resurrection.
Gravatar

#12 Geekalot 3 år siden

#11 ja, Håber dog der blir set bort fra 3-4, hvis der endelig skal laves endnu en efterfølger.
Prometheus 2 ville være meget mere interessant :) som du skriver
Gravatar

#13 Lawman 3 år siden

Der kommer også en Prometheus 2, og Blomkamps Alien-film kommer først herefter :)
Gravatar

#14 Geekalot 3 år siden

viste ikke der var sat dato på den ?
Gravatar

#15 nitinkadk 3 år siden

Well, der kommer både en Prometheus 2 og så denne Alien film.
Ridley Scott bliver producer på den og skulle efter sigende foregå nogle efter Prometheus 2.

Se mere her: http://moviehole.net/201585994its-on-blomkamp-weav....
Gravatar

#16 Den fede 3 år siden

Ja, ja, jaaaaaa!

Driver (6) skrev:
Igen, igen får vi en efterfølger i stedet for noget nyt.


Noget nyt? Du får da masser af nyt, sådan cirka hele tiden. Der er en ny Alien-film på vej, smil og vær glad!
Gravatar

#17 atmorell 3 år siden

Syntes faktisk Alien 3 var Ok. Tror at Alien'en havde været mere frygtindgydende hvis de havde brugt mindre CGI og overladet mere til fantasien.

Glæder mig til en ny Alien. Håber de kommer med et ordentligt plot. Jeg har virkeligt set Prometheus mange gange, og kan godt lide den, men den er virkeligt rodet. Krummer tæer hver gang den Engineer skal bruge sin fløje til at starte rumskibet. Det er simpelthen så kikset og uorginalt.

Gravatar

#18 Baby Strong 3 år siden

Driver (6) skrev:
Igen, igen får vi en efterfølger i stedet for noget nyt. Det er i sandhed trenden indenfor Hollywood i disse år. Så må man bare håbe, at Chappie er god.

Hørt. Originalitet findes næsten ikke i Hollywood mere. De vælger blot istedet ride på bølgen af ældre films popularitet. Det er (mere) sikkert, let og røvkedeligt. Jeg har mine bange anelser mht. Chappie pga. Elysium. Der mistede Blomkamp nogle poin her.
Gravatar

#19 HighFlyer15 3 år siden

Hvordan kan de lave en sequel til Alien?
Det giver ingen mening, medmindre det kommer til at omhandle begivenheder mellem Alien og Aliens, da der jo gik en del år.

Men ser frem til mere Alien.
Gravatar

#20 patrickjane 3 år siden

#3

Så har du ikke set >Finchers Director´s Cut af Alien3. For den er så meget bedre end bioversionen at man ikke fatter at de kunne klippe den i stykker dengang.

Skriv ny kommentar: