Ny trailer: Spielberg er snart tilbage med “Spionernes bro”


Steven Spielbergs bud på en Oscar-kandidat til næste år har på papiret ingredienserne til at kunne hive et par gyldne statuetter med hjem. En patriotisk historiefilm, der er baseret på virkelige hændelser med Tom Hanks i hovedrollen. Nu er en ny trailer ude, så du kan vurdere Oscar-chancerne for “Spionernes bro”.

Se også: Se Tom Hanks som CIA-advokat i Spielbergs “Bridge of Spies”

I “Bridge of Spies” spiller Tom Hanks advokaten James Donovan, der sammen med CIA arbejder på at få løsladt den amerikanske pilot Francis Gary Powers fra sovjetiske hænder, efter han blev skudt ned over deres luftrum i 1962.

Filmen genforener Tom Hanks med Steven Spielberg, instruktøren, som han har arbejdet sammen med i film som ”Saving Private Ryan”, ”Catch Me If You Can” og ”Terminalen”.

“Spionernes bro” får dansk premiere d. 26. november i år.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 5 år siden

Næææ, tænk sig - en trailer under 2 minutter, hvor ALT ikke afsløres!
Det var da forfriskende!

Jeg glæder mig til den her! Det er selvfølgelig lidt guf med guf på, så det kan jo fejle...men altså når jeg tænker på de gode film, som Spielberg/Hanks cocktailen har skudt afsted. Så er jeg forsigtig positiv! :)
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 Star Trek fever 5 år siden

Tom Hanks. Jeg er klar :-)

Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 akerman 5 år siden

Der er lidt for meget tryk på strygerne og stortrommerne, men ser fint ud.
Gravatar

#4 silegnaV 5 år siden

Synes godt at trailerne til denne film, er dårlige skruet sammen. Håber ikke Spielberg har noget med dem at gøre. Den ser også ud til at have meget sukker på toppen..

Skriv ny kommentar: