Forleden kunne vi på Filmz fortælle, at Warner Bros. var interesserede i at tilknytte “Mad Max: Fury Road”-instruktøren George Miller til deres DC Comics-univers, mere konkret til en ny solofilm om Superman, “Man of Steel 2″. Nu overvejer Warner angiveligt helt at droppe en ny solofilm med manden af stål.

Se også: ”Mad Max”-instruktør på tale til “Man of Steel 2″

George Miller er dog stadig i spil til en plads i DC Comics-filmuniverset, men det er bare endnu ikke fastlagt, hvilken DC-filmatisering han skal kaste sig over, skriver Den of Geek.

Det forlyder dog, at det ikke bliver en ny solofilm med Superman, da den synes permanent droppet. Dermed vil Superman kun optræde i fællesfilmene “Batman v Superman: Dawn of Justice” samt Zack Snyders “Justice League”-film.

Kovendingen kan muligvis have noget at gøre med tidligere rapporter om, at Warner Bros. er blevet særdeles positivt overrasket over Ben Afflecks udgave af Batman, så man vil dreje DC-universet i retning af mere Batman-fokus – og dermed mindre fokus på Superman.

Således går der massive rygter om, at en ny Batman-trilogi med Ben Affleck er på tegnebrættet.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 Eraz 5 år siden

Jeg ser dog frem til BvS - håber det bliver godt
Gravatar

#12 Geekalot 5 år siden

Man kan da ikke sige der ikke er en rød tråd i DC, ud fra de kun har lavet en film nu, til deres fælles univers. Syntes lige folk skal klappe hesten til der er kommet 1 eller 2 film mere ud, så kan man begynde at sige der ikke er en rød tråd eller de ikke er så gennemførte som Marvel :)
Tror jeg kommer til bedre at kunne lide DC´s univers da deres vil blive kørt på et seriøst plan, hvor Marvel´s køre på humor. Dog stadig i mente at jeg syntes Guardians of the galaxy, er den bedste at helte film, endnu :)
Gravatar

#13 Dominar Rygel XVI 5 år siden

#12, hvis jeg skulle analysere DC og Marvel ud fra nogle af de samme betragtninger som jeg anvender på virksomhedensniveau vil jeg kommer frem til samme konklusion (jeg medgiver at grundetlaget er sporadiske nyheder på nettet).

Det virker til at Marvel har en gennemtænkt strategi eller plan som der bliver eksekveret efter, deriøvrigt rækker flere år frem.

DC derimod synes, at komme med modstridende udmeldinger omkring fremtidige projekter, hvilket indiker, at:
a. De har ikke konkretiseret en strategi/plan.
b. De har en strategi/plan men ikke har tillid til denne.

Alternativ c er så, at der er helt styr på strategien og eksekveringen men, at den eksterne kommunikation er helt væk ;-)

På den baggrund synes jeg godt vi kan argumentere for at planen virker 'rodet' på trods af kun én film.
Gravatar

#14 Alex- 5 år siden

Gør mig ingenting at MOS2 angiveligt er droppet. Jeg kan godt lide Henry Cavills version, men har altid fundet Superman som en uinteressant solo karakter (både på blad, serie og film). Kan dog godt se potentialet i at lade ham dele rampelyset. Kunne være fedt hvis de udelukkende brugte Superman i crossovers såsom Superman & Aquaman, Superman & The Flash etc. Som flere har nævnt lider DC generelt af mangel på en rød tråd, MEN til gengæld er der mange enkeltstående historier i DC som er langt bedre end Marvels. Synes bestemt at de burde udforske den mulighed.
Gravatar

#15 Geekalot 5 år siden

Syntes nu bare de skal komme videre, med den toer. Mulighvis hyrer Wedon til at lave en af League filmene :)
Gravatar

#16 Giraffen 5 år siden

Batman > Superman

Derfor er dette en god nyhed.
Gravatar

#17 MonsTruz 5 år siden

#4
DC's serie universe hænger ikke sammen med deres film verden.
Gravatar

#18 Driver 5 år siden

#12

Du får et 12-tal! :-P
Spøg til side, så synes jeg, det er for tyndt at drage nogen konklusioner allerede.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#19 Driver 5 år siden

Geekalot (15) skrev:
Syntes nu bare de skal komme videre, med den toer. Mulighvis hyrer Wedon til at lave en af League filmene :)

Nej, for pokker da! Alle andre end Whedon!

At have George Miller oppe at vende og rygtet til og man så dernæst foreslår Whedon, det svarer til at have en Dom Perignon på køl og så i stedet knappe en rød sodavand op.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#20 Troels-K 5 år siden

#6
Sjovt, jeg har det lige omvendt af dig, at Superman er det mest kedelig og intet sigende superhelt af dem alle. Vil på ingen måde afvise at det skyldtes at de film jeg har set med ham bare har virket tamme. Jeg mener derimod at han er god for helheden af universet, da der er andre til at give ham modspil, som man ser i Justice League serien.

Skriv ny kommentar: