Forleden kunne vi på Filmz fortælle, at Warner Bros. var interesserede i at tilknytte “Mad Max: Fury Road”-instruktøren George Miller til deres DC Comics-univers, mere konkret til en ny solofilm om Superman, “Man of Steel 2″. Nu overvejer Warner angiveligt helt at droppe en ny solofilm med manden af stål.

Se også: ”Mad Max”-instruktør på tale til “Man of Steel 2″

George Miller er dog stadig i spil til en plads i DC Comics-filmuniverset, men det er bare endnu ikke fastlagt, hvilken DC-filmatisering han skal kaste sig over, skriver Den of Geek.

Det forlyder dog, at det ikke bliver en ny solofilm med Superman, da den synes permanent droppet. Dermed vil Superman kun optræde i fællesfilmene “Batman v Superman: Dawn of Justice” samt Zack Snyders “Justice League”-film.

Kovendingen kan muligvis have noget at gøre med tidligere rapporter om, at Warner Bros. er blevet særdeles positivt overrasket over Ben Afflecks udgave af Batman, så man vil dreje DC-universet i retning af mere Batman-fokus – og dermed mindre fokus på Superman.

Således går der massive rygter om, at en ny Batman-trilogi med Ben Affleck er på tegnebrættet.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Geekalot 5 år siden

Skal ikke side og forsvare filmene over for tegneserierne, for filmene gør tegneserien skamme :)
Gravatar

#22 smolinsk 5 år siden

Dejligt væk med den Superman der, godt nok ringe den seneste superman film, han Henry Cavills var alt for kølig og uden charme, ligesom filmen også var det, alt var tilstedet, film var dog bare ikke.
Gravatar

#23 Driver 5 år siden

#22

Henry Cavill forbliver jo som Superman uanset om der kommer flere stand-alone Superman film eller ej. Desuden var Cavill da fremragende i rollen. Men okay, jeg synes så også, at den er alt andet end ringe og at Cavill er et perfekt cast til Superman.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#24 Gasivodo 5 år siden

Wasteland før supermand pladder, TAK!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: