Universal Pictures har nu offentliggjort den officielle titel til deres kommende fjerde film i bilræserserien “The Fast and the Furious”. Filmen, der følger op på originalen fra 2001 samt fortsættelserne “2 Fast 2 Furious” og “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, har fået den mere simple titel “Fast and Furious”.

Den nye film, der er i fuld gang med optagelser med Justin Lin (“Tokyo Drift”) bag kameraet, har de originale stjerner, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez og Jordana Brewster, tilbage på rollelisten.

Den tidligere straffefange Dom Toretteo (Diesel) og forhenværende undercover-agent Brian O’Connor (Walker) genoptager deres fejde, da en forbrydelse bringer dem begge til Los Angeles. Men da de bliver tvunget til at konfrontere en fælles fjende, må Dom og Brian skabe en usikker ny alliance, hvis de skal have en chance for at udmanøvrere ham.

“Fast and Furious” kan opleves i biograferne i juni måned næste år.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 filmz-Kadann 15 år siden

#4 -

Ja, fordi kan man ikke lide film som "The Fast and The Furious", så er det jo en naturlov at man kan lide film af Lars Von Trier.. eller hvad?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 filmz-theassociate 15 år siden

#11 - Ja sådan er verden nu bare.
Gravatar

#13 Nikmi 15 år siden

Det glæder jeg mig til at se Fast and furious fimlende er måske ikke de bedste i verden men jeg har nu nydt at se alle 3

Skriv ny kommentar: