Universal Pictures har nu offentliggjort den officielle titel til deres kommende fjerde film i bilræserserien “The Fast and the Furious”. Filmen, der følger op på originalen fra 2001 samt fortsættelserne “2 Fast 2 Furious” og “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, har fået den mere simple titel “Fast and Furious”.

Den nye film, der er i fuld gang med optagelser med Justin Lin (“Tokyo Drift”) bag kameraet, har de originale stjerner, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez og Jordana Brewster, tilbage på rollelisten.

Den tidligere straffefange Dom Toretteo (Diesel) og forhenværende undercover-agent Brian O’Connor (Walker) genoptager deres fejde, da en forbrydelse bringer dem begge til Los Angeles. Men da de bliver tvunget til at konfrontere en fælles fjende, må Dom og Brian skabe en usikker ny alliance, hvis de skal have en chance for at udmanøvrere ham.

“Fast and Furious” kan opleves i biograferne i juni måned næste år.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 15 år siden

Ja, lad dem endelig kaste deres penge i grams til det lort frem for at investere i nogle gode film, som muligvis ikke bliver blockbusters, men som rent faktisk har noget på hjertet.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 filmz-suntime 15 år siden

Brok Brok Brok.
Muligheden for ikke at se filmen er jo også et alternativ :)
Gravatar

#3 filmz-Emilio 15 år siden

Skal da klart ses på dvd... :-)
Men må indrømme at jeg er lidt skuffet over den meget lidt kreative titel :-(
"Revenge is a dish best served cold"
Gravatar

#4 filmz-furious 15 år siden

#1:
Jamen så smut du ind og se "larsvontrigerjegdræberdiglangsommedminkedeligfilm" og lad os andre glæder os over den forhåbentlige bedste film i serien.

1'eren og 2'eren var rigtig gode, men 3'eren var godt nok noget forfærdentlig juks. Glæder mig at diesel og walker er tilbage. Det kan altså ikke gå helt galt!!
Historien er nok ikke oscar-materiale, men det er vel heller ikke det folk er ude efter når man ser disse film! Action, fede biler og babes er hvad der er på menuen og det bliver cool!
Gravatar

#5 zamm- 15 år siden

Den her film skulle have kommet efter 1'eren!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#6 DarkLight 15 år siden

#3, hvad skulle det være? "2 Fast 4 for the Furious" ?
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#7 Petrescu 15 år siden

"The Fast and the Furious: Crash and Burn" måske?
Gravatar

#8 nygaardpetersen 15 år siden

Tokyo Drift var forfærdlig... Så det kan da kun blive bedre nu hvor både Diesel og Walker er tilbage. De to første var da ganske underholdende.

#6: Fed titel (-:
Gravatar

#9 filmz-demigod 15 år siden

Nu er jeg overhovedet ikke fan af 2fast2furious-filmene, men ser virkeligt ikke problemet i, at de bliver lavet - heller ikke hvis det kun er for pengenes skyld.. Det er vel et erhverv som alt andet, de skal jo tjene penge, lige så vel som postmanden, advokaten og dørsælgeren (selvom den sidste godt måtte brænde i helvede)

-.-
Gravatar

#10 filmz-Stoffer66 15 år siden

#2. Enig. :)

#3. DVD??? Nej den skal da ses på Blu-Ray :)

#9. Kan kun være enig i det med de S**** Dørsælgere...

(mente godt nok at det var forbudt i dagens Danmark at rende fra dør til dør og prøve at sælge noget om det være skopudsecreme eller andet...

Skriv ny kommentar: