Han vil kun instruere “The Batman”, hvis den bliver perfekt. Alligevel har Ben Affleck senest forsikret alle om, at han bestemt stadig laver solofilmen om Batman. Nu er det så officielt: “The Batman” skal have ny instruktør.

Se også: Ben Affleck slår fast: Jeg laver “The Batman”

Det er Variety, der afslører, at Ben Affleck altså ikke bliver DC-instruktør. Begrundelsen fra Affleck er, at han ikke kan overskue både rollen som instruktør og skuespiller:

”Jeg har besluttet at finde en makker, der er instruktør, som kan samarbejde med mig på denne kæmpe film. Jeg er stadig med, men vi leder lige nu efter en instruktør,” siger Ben Affleck.

Dermed står det klart, at Affleck stadig spiller rollen som Batman, men han vil ikke længere stå med instruktør-ansvaret.

Den dobbeltrolle har han ellers tidligere håndteret udmærket i film som “The Town” og “Operation Argo”, der vandt Oscar for bedste film.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Jach 7 år siden

Filmz skrev:
Den dobbeltrolle har han ellers tidligere håndteret udmærket i film som "The Town" og "Operation Argo", der vandt Oscar for bedste film.

Hvilket er derfor jeg tror DC skubbede ham af stolen.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Sklertic 7 år siden

#1

Du mener, at fordi han tidligere har haft stor succes i stolen, så vil DC ikke vide af ham?
Gravatar

#3 Peteryde 7 år siden

DC elsker Snyder, så... Guess WHO
Gravatar

#4 Lard Hanson 7 år siden

#3 Han må have nogle afslørende billeder af højtstående folk hos DC. Det er det eneste, der giver mening.
Gravatar

#5 FlickReviews 7 år siden

Rent teknisk vil en Batman filme nok være noget svære at filme end The Town og Operation Argo. Så vil ikke være dumt at have en "makker", så muligt der ikke er lort, det han lukker ud.
Gravatar

#6 kblood 7 år siden

FlickReviews (5) skrev:
Rent teknisk vil en Batman filme nok være noget svære at filme end The Town og Operation Argo. Så vil ikke være dumt at have en "makker", så muligt der ikke er lort, det han lukker ud.


Det er også det jeg tænkte, lyder da til at være et godt valg. Jeg tror at Batman kommer til at kræve noget mere af ham som skuespiller og / eller som instruktør. Hvis han kunne slippe af sted med at have mindre fokus på en af rollerne, eller havde end mindre striks deadline, så kunne han da sikkert have gjort det, men nu er den jo noget striks og jeg tror ikke det ville blive så godt hvis han prøvede at have begge roller.

Skriv ny kommentar: