Der har tidligere huseret rygter om, at den næste “Harry Potter”-film muligvis ville blive delt op i to separate film, og nu har Warner Bros. officielt bekræftet disse spekulationer i en annoncering om lave en opdeling af “Harry Potter og dødsregalierne”, der er det sidste filmkapitel i franchisen.

De to film vil henholdsvis få titlerne “Harry Potter og dødsregalierne: Del I” og “”Harry Potter og dødsregalierne: Del II” og vil blive udsendt i biograferne i november 2010 og i maj måned i 2011.

Instruktøren David Yates, som stod bag “Harry Potter og Fønixordenen” og som nu arbejder på “Harry Potter og halvblodsprinsen”, skal også stå for instruktionen på begge film om “Dødsregalierne”, som vil blive optaget simultant. Manuskriptforfatteren Steve Kloves vender ligeledes tilbage og vil dermed have stået for manuskripterne på syv af de i alt otte film i serien.

De lukrative “Harry Potter”-film har indtil videre omsat for hele $4,5 mia. på verdensplan.Vis kommentarer (40)
Gravatar

#31 Patriarch 15 år siden

#30

Nej jeg mener: Det værste ved denne nyhed er at JW ikke vender tilbage.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#32 filmz-Bartholdy 15 år siden

Lad os stave i kor: Y-a-t-e-s.

#30: Meget meget enig. Specielt i det du skriver om den harmoniske tidsopbygning i 5'eren. Men vil igen gerne henlede folks opmærksomhed på skuespilpræstationerne, og hvis de så foretrækker Columbus, så har vi ikke mere at snakke om.
Gravatar

#33 De4_Kia 15 år siden

Nu fik jeg ikke fuldt med siden jeg skrev sidst, men svare lige til #32.

Ud af de instruktører der har været på HP-filmene:
Chris Columbus (HP1 og HP2)
Alfonso Cuarón (HP3)
Mike Newell (HP4)
David Yates(HP5)

Der fortrækker jeg helt klar Alfonso, han er den instruktør jeg synes har gjort det bedst. Derefter Komme Chis, efterfuldt af Mike og David har gjort det dårligst, og det undre mig stadigvæk, at Warner Bros har valgt at bruge ham igen, efter den dårlige succes.

Skulle de vælge en af de tidligere, så skulle det i mine øjne være Alfonso. Men skulle deres vælges en ny, ja så skulle det helt klar være Guilliermo Del Toro, som tidligere nævnt vil det være en film lige for ham. Og på instruktør området, der skuffer Warner Bros mig. Vil faktisk godt gå så langt til at sige. At vil de vinde en Oscars, så skulle de have hyret: Guilliermo Del Toro. ;)

Gravatar

#34 filmz-CAADK 15 år siden

#33

En ting som mange glemmer, når de nævner deres favorit instruktørere på serien er at 4 og 5 er klippet så meget i, at filmene føles overfyldte, ligegyldigt hvem der havde instrueret dem.

Desuden er HP5 skrevet at Michael Goldenberg og ikke Steve Kloves som alle de andre(og de resterende), så det er muligvis derfor i ikke kan lide den.

Desuden vinder disse HP film aldrig nogle andre Oscar end de tekniske. Der har man brug for en visionær person til at stå bag og ikke et pengefokuseret studie. No offence WB.
Alfred: Know your limits, Master Wayne
Bruce: Batman has no limits
Gravatar

#35 mr gaijin 15 år siden

og det undre mig stadigvæk, at Warner Bros har valgt at bruge ham igen, efter den dårlige succes


Set fra en virksomheds synspunkt, hvordan kan en succes være dårlig?
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#36 filmz-CAADK 15 år siden

Præcis, og med $937,000,866 indtjent i worldwide box office, er Order den 6 mest indtjenene film nogensinde.
Alfred: Know your limits, Master Wayne
Bruce: Batman has no limits
Gravatar

#37 filmz-Bartholdy 15 år siden

#33 Der er ikke særligt meget at undre sig over. Den var en kritisk og financiel succes. De har sådan set allesammen været kritiske og financielle successer, så ligemeget hvem de havde valgt at genbruge, havde de ikke været mærkeligt. Men 5 fik gode anmeldelser, og filmz.dks brugere er bare ikke særligt repræsentative.
Gravatar

#38 Vallebo 15 år siden

Jeg mener Yates er gjort det rigtig godt. Vi får i 5eren en meget mere følelsesladet Harry og mange af senerne er genialt klippet. Problemet opstår så selvfølgelig når man skifter scene. Alfonso er efter min mening den værste af dem alle. Lagde nogen mon mærke til at Hagrids hytte pludselig flytte beliggenhed, næsten som ren magi. Det kan godt være i er i en magisk verden, men den holder bare ikke. Alfonso gjorde desuden karakteren Ron til en komisk person, hvilket ikke ligefrem lyser ud af bogen. Egentlig vil jeg sige at Alfonso ødelage mange ting ved filmene. Bare det at korte filmen ned til 2 timer må siges af være en kæmpe fejl. Desuden var han manden, som gjorde Hermione mere til en model end en Hermione. Noget som de senere film har videreført. Selvom de prøver at rette op på hans fejl, så kan der ikke rykkes ved at man hvis Alfonso skulle have lavet nogle af filmene, have sat klare linier op for, hvad han måtte og ikke måtte lave om. Se bare på Lupus. I 5eren spiller han godt, og virker lige som bogen beskriver ham. Det samme med Sirus. Men i den 3 film virker han helt væk. Latterligt.
Gravatar

#39 akerman 15 år siden

Jeg synes 5'eren var go.
Gravatar

#40 filmz-chriss 15 år siden

Jeg syntes også at 5'eren var ganske god. Jeg kan heller ikke se hvor de skal dele den op, men jeg syntes dog at det er en meget god ide da der sker meget og at man skal afslutte meget.

Skriv ny kommentar: