Vi kan endelig se frem til et gensyn med bjørnen fra “det mørkeste Peru” i “Paddington 3”.

Repræsentanter fra filmproducenten StudioCanal har fortalt Variety, at den tredje film om den talende bjørn er under udvikling.

Det er fantastiske nyheder for fans af den velkendte bjørn. Både “Paddington” og “Paddington 2” har været store succeser hos både kritikere og filmelskere. De er ikke blot to af de bedste børnefilm skabt i det nye årtusind, men kan derimod sagtens være med i diskussionen om de bedste film generelt siden årtusindeskiftet.

Især “Paddinton 2” formår med sin Wes Anderson-agtige stil, den fantastiske skurk i form af Hugh Grants Phoenix Buchanan og ikke mindst Ben Whishaws renhjertede Paddington, at skabe en film, der er ligeså elskværdig som dens pelsede hovedperson.

“Paddington 3” har altså meget at leve op til. Vi ved endnu ikke, hvem der kommer til at instruere filmen. Desværre ved vi, at det ikke bliver instruktøren af de første to film, Paul King. Han har dog en rolle som producer, så forhåbentlig kan han viderebringe noget af den magi, som han gav de to første film, til den kommende instruktør.

Der er hverken nogen detaljer om filmens plot eller dens udgivelsesdato, så vi må vente og se, hvornår vi kan få et gensyn med Paddington og den godhjertede familien Brown.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: