Forleden rapporterede vi her på Filmz, at filmselskabet Universal har dementeret de spirende rygter om, at instruktøren Paul Greengrass (“The Bourne Supremacy”, “The Bourne Ultimatum”) og Matt Damon agtede at lave en ny Bourne-film sammen. Nu har Greengrass selv kommenteret de seneste uges rygter over for Empire.

Læs også: Ny “Bourne” med Jeremy Renner rykker fremad.

”Jeg har ingen idé om, hvor rygterne stammer fra,” fastslog den Oscar-nominerede instruktør. ”Jeg siger det ikke for at være sjov, men det er ren indbildning.”

Empire benyttede også lejligheden til at spørge, om Greengrass stadig var interesseret i at lave endnu en Bourne-film med Damon. Han svarede: ”Det er lang tid siden, jeg har talt med Damon om det. Vi ler indimellem af tanken, men det er lang tid siden, vi har haft en alvorlig samtale om emnet. Jeg elskede Bourne-filmene. Jeg elskede at lave dem, men ligesom med alt andet i livet må man også komme videre og lave andre ting…”

Greengrass’ nyeste film, den autentiske thriller “Captain Phillips” med Tom Hanks, får dansk biografpremiere den 24. oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 BN 9 år siden

Ja, med den perfekte afrunding af historien (i 'Ultimatum') er der i virkeligheden heller ikke mere at fortælle. Bourne
fandt frem til sandheden om sig selv og Treadstone. Og CIA's hemmelige dræber-enhed, der var videreført som Blackbriar, blev til en medie-historie/en offentlig skandale og efterfølgende lukket ned.


Og som Matt Damon også har påpeget, er der en karakterudvikling, som Bourne har gennemgået i de tre film frem til, at han i 'Ultimatum' gør
Professorens (Clive Owen fra 'Identity') ord til sine egne ("Look at what they make you give.") og føler dybe kvaler over alle sine drab (også dem han har begået i selvforsvar). Bourne vil aldrig gå tilbage til sin tidligere beskæftigelse, men ønsker blot at være i fred og leve et normalt liv - jævnfør forsøget på samme i 'Identity' og 'Supremacy'.


Så Greengrass' ord er et udtryk for sund fornuft: "ligesom med alt andet i livet må man også komme videre og lave andre ting..."
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#2 Sjølle 9 år siden

Jeg har behov for flere nyheder angående dette. Der MÅ være en hushjælp, rengøringskone eller kok, der også kan fortælle at de har hørt det ikke bliver til noget
Gravatar

#3 The Insider 9 år siden

#2, vi overvejer at gøre det til et dagligt indslag! Og at spørge ind til rygterne over for alle dem, vi møder fremover i Filmz TV...
War. War never changes.
Gravatar

#4 MOVIE1000 9 år siden

The Insider (3) skrev:
#2, vi overvejer at gøre det til et dagligt indslag! Og at spørge ind til rygterne over for alle dem, vi møder fremover i Filmz TV...


oh plzz, DO IT! :D
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: