Penélope Cruz, der i 2008 vandt Oscar for “Vicky Cristina Barcelona”, bliver nu den seneste af Hollywoods celebre skuespillerinder, som skal arbejde sammen med Lars von Trier. Det skriver TV 2.

Det bliver på instruktørens kommende film “Melancholia”, at Cruz, som også i år er Oscar-nomineret for musicalen “Nine”, skal spille hovedrollen.

Filmen er tidligere blevet beskrevet som en blanding mellem et psykologisk drama og en katastrofefilm. Filmen får et budget på omkring 37 mio. kroner. Til sammenligning havde “Antichrist” et budget på ca. 55 mio. kroner.

Se også: Nye detaljer om Lars von Triers “Melancholia”.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 filmz-Sichlau 14 år siden

Så vil det være anden gang hun er med i en dansk film. Fantastisk nyhed!
Gravatar

#12 amadoR 14 år siden

Måske dropper hun også filmkarrieren bagefter for at hoppe videre på musik-scenen, som resten af "Trier's kvinder".

Gravatar

#13 Skeloboy 14 år siden

#12 - eh...? Nicole Kidman, Bryce Dallas Howard, Emily Watson, Bodil Jørgensen har da ikke lavet noget musik...faktisk er det kun Björk, som er musiker, der bare har lavet en film...
Gravatar

#14 colaholic 14 år siden

#13 Nicole Botox Kidman lavede da engang den der "Something Stupid" duet med Robbie Williams :-)
Gravatar

#15 El vez 14 år siden

Jeg er åbenbart den eneste, der synes Penélope Cruz er utrolig overvurderet. Jeg har kun set hende spille irriterende hystader, hvilket ikke hjælper på indtrykket.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#16 ipwn 14 år siden

#15 Jeg kan kun huske hende fra Volver, Elegy og Banditos. Og ud af dem har jeg kun set Volver færdig :) Men deri syntes jeg at hun var rigtig god. Spillede en meget stærk kvinde, og det kan jeg godt lide. Banditos derimod virkede som noget lider stads.
Gravatar

#17 TNPihl 14 år siden

TV 2 skriver at Penélope Cruz IKKE skal være med i filmen.

Skriv ny kommentar: