Peter Jackson og co. har påbegyndt manus til “Hobbitten”


Så er det officielt: Manuskriptholdet bag “Ringenes herre”, Peter Jackson, Fran Walsh og Philippa Boyens, er gået sammen med instruktøren Guillermo del Toro om at skrive manuskriptet til filmtrilogiens forhistorie, J.R.R. Tolkiens “Hobbitten”, som skal instrueres af del Toro.

Endvidere rapporteres det, at holdet allerede har påbegyndt arbejdet på manuskriptet til projektet, der skal blive til hele to spillefilm om historien om Frodos onkel, Bilbo Sækker, og om hvordan den omrejsende hobbit får fat i den magtfulde ring fra Gollums varetægt.

De to “Hobbitten”-film skal optages simultant, hvor den første vil være en direkte tilpasning af Tolkiens bog, mens efterfølgeren vil bygge over fodnoter og kildemateriale, der skildrer det 60 år lange tidsrum mellem “Hobbitten” og “Ringenes herre: Eventyret om ringen”, den første del af den hyldede trilogi.

Optagelserne til filmene vil ligesom “Ringenes herre” foregå i New Zealand, og selve produktionen på eventyrerne vil tidligst kunne sættes i gang i efteråret 2009. New Line og MGM planlægger at udgive de to “Hobbitten”-film i henholdsvis julen 2011 og julen 2012.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#31 BN 12 år siden

#28 - DocDoom:

Okay, det er da en meget god baggrundsoplysning at have under læsningen!


P.S. Ham Bilbo Baggins lyder til at være meget velklædt i bogen! ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#32 El vez 12 år siden

Det er da ikke orker der

bliver forvandlet til sten
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."

Skriv ny kommentar: