Så er det officielt: Manuskriptholdet bag “Ringenes herre”, Peter Jackson, Fran Walsh og Philippa Boyens, er gået sammen med instruktøren Guillermo del Toro om at skrive manuskriptet til filmtrilogiens forhistorie, J.R.R. Tolkiens “Hobbitten”, som skal instrueres af del Toro.

Endvidere rapporteres det, at holdet allerede har påbegyndt arbejdet på manuskriptet til projektet, der skal blive til hele to spillefilm om historien om Frodos onkel, Bilbo Sækker, og om hvordan den omrejsende hobbit får fat i den magtfulde ring fra Gollums varetægt.

De to “Hobbitten”-film skal optages simultant, hvor den første vil være en direkte tilpasning af Tolkiens bog, mens efterfølgeren vil bygge over fodnoter og kildemateriale, der skildrer det 60 år lange tidsrum mellem “Hobbitten” og “Ringenes herre: Eventyret om ringen”, den første del af den hyldede trilogi.

Optagelserne til filmene vil ligesom “Ringenes herre” foregå i New Zealand, og selve produktionen på eventyrerne vil tidligst kunne sættes i gang i efteråret 2009. New Line og MGM planlægger at udgive de to “Hobbitten”-film i henholdsvis julen 2011 og julen 2012.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#11 filmz-DocDoom 14 år siden

Jeg håber at de gør historien lidt mere LOTR-agtig i stemningen og mindre Hobbitten-agtig, som i: Mindre børnevenlig.
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#12 Ceepa 14 år siden

2010 bliver sindsygt! så længe der ikke kommet et monster frem uden øjne i hovedet men andre steder på kroppen... *Tænker slet ikke på HB2 eller Pan's Lab...*


#4 Forstår ikke hvordan du kan få Silmar til at være den bedste... Man kan jo ikke ligefrem sige at det er en lang historie/eventyr.. Men vil give dig ret i at mange af eventyrerne i den er åndssvagt fede!
Gravatar

#13 HonoDelLoce 14 år siden

Synes det er en lorte nyhed !

Hvorfor skal der gå så længe ? BUUUH!

Oh well - skal også snart have fundet mig en søndag hvor jeg kan køre de tre Jackson-flicks igennem :)

Nogle der kan fortælle eller linke til lidt information om en eventuel udgivelse af dem på BD ?
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#14 blahblah 14 år siden

#11
Ved nu ikke. Hobitten er en børnebog, så på en eller anden måde burde filmen være børnevenlig på den ene eller den anden måde.
Gravatar

#15 filmz-B|aze 14 år siden

Hvorfor bliver folk ved med at sige 2010?? der står jo 2011 og 2012 i nyheden
"Too wierd to live, and too rare to die"
Pas på! Jeg har sort telt i camping!
Gravatar

#16 filmz-loke76 14 år siden

#10
Nej det lyder ikke til du har fået for meget med. Det er ikke en historie bog. Det er de første sagn og legender i midgård, midgårds skabelse og Morgoths undergang.

#12
Der er faktisk en gennemgående historie i Silma, kapitlerne (de enkelte sagn og eventyr ) er bare ikke i kronologisk orden. Så ja det kan virke en smule rodet de første gange man læser den, men når først man får styr på alle familie træerne, hvordan de hænger sammen - og på tidslinien, ja så er det imo klart den fedeste.. Læser den mindst 2 gange årligt...
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#17 BN 14 år siden

#14:

Ved nu ikke. Hobitten er en børnebog, så på en eller anden måde burde filmen være børnevenlig på den ene eller den anden måde.


Med tanke på Del Toro's stil, samt den videre historie og den kontinuitet, der er nødvendig for at de to film kan hænge naturligt sammen med LOTR-trilogien, så tror jeg ikke, de vil lægge spor vægt på, at filmene skal være 'børnevenlige'. Jeg tror derimod, de vil lave filmene med skyldig hensyntagen til det publikum, Peter Jackson's film fik.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#18 filmz-Shinichin Goto 14 år siden

Kedelig!!!
Gravatar

#19 Buzz 14 år siden

Gandalf hvad kan ha?ha er dum
Gravatar

#20 mr gaijin 14 år siden

Godt valg af billede. Som om selve filmen er ringen. Og det er den jo ogsaa for noerder som os filmz-brugere.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: