Så er det officielt: Manuskriptholdet bag “Ringenes herre”, Peter Jackson, Fran Walsh og Philippa Boyens, er gået sammen med instruktøren Guillermo del Toro om at skrive manuskriptet til filmtrilogiens forhistorie, J.R.R. Tolkiens “Hobbitten”, som skal instrueres af del Toro.

Endvidere rapporteres det, at holdet allerede har påbegyndt arbejdet på manuskriptet til projektet, der skal blive til hele to spillefilm om historien om Frodos onkel, Bilbo Sækker, og om hvordan den omrejsende hobbit får fat i den magtfulde ring fra Gollums varetægt.

De to “Hobbitten”-film skal optages simultant, hvor den første vil være en direkte tilpasning af Tolkiens bog, mens efterfølgeren vil bygge over fodnoter og kildemateriale, der skildrer det 60 år lange tidsrum mellem “Hobbitten” og “Ringenes herre: Eventyret om ringen”, den første del af den hyldede trilogi.

Optagelserne til filmene vil ligesom “Ringenes herre” foregå i New Zealand, og selve produktionen på eventyrerne vil tidligst kunne sættes i gang i efteråret 2009. New Line og MGM planlægger at udgive de to “Hobbitten”-film i henholdsvis julen 2011 og julen 2012.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#1 Old Son 15 år siden

Altid rart at læse, at noget er OFFICIELT, når det drejer sig om The Hobbit! Way to fucking go!!
Wiggaaaar ajt fo sjissle ma dissle bizlle in de kissle aijt fo shir biatch!
Gravatar

#2 Zabath 15 år siden

Nice, selv om der er alt for lang tid. Er virkelig spændt på hvad Guillermo del Toro kan tilføje Tolkiens univers.
Har læst Hobbitten 3 gange, så glæder mig virkelig til de to film og se hvordan fodnoter og kildematriale kan blive til en film, og hvilke personer vi kommer til at se i den film...
Gravatar

#3 Kruspe 15 år siden

Det kan man jo kun glæde sig til! Elsker de store julepremierer, man kan gå og glæde sig til :-D
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Gravatar

#4 filmz-loke76 15 år siden

Nøøøjjjj jeg glæder mig.. Silmarillion og Hurins børn er jo begge baseret på noter og ufærdige manuskripter, og Silmarillion er IMO den bedste af alle tolkien bøger
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#5 Yoda 15 år siden

Det skal blive spændende at følge projektet.
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#6 Morpheus 15 år siden

Jeg har virkelig savnet fulepremiererne. Det var lige som om der manglede en storfilm, året efter Return Of The King havde haft premiere. 2010 kan ikke komme hurtigt nok.
Gravatar

#7 Kalle Ferm 15 år siden

fulepremiererne? Hahaha!
Opinions are like assholes - everybody has one. - Dirty Harry.
Gravatar

#8 Léon 15 år siden

Se det er en nyhed der vil noget!

Jeg glæder mig utroligt til at se hvad de finder på denne gang. Er også meget glad for at det er de samme personer som skal lave manus. Vil virkelig se frem til noget mere af Hobbitrup!..

#2 Du kender hvis ikke Tolkin så... Han er nok kendt som "Fodnoternes Herre"!
Léon: [referring to his plant] It's my best friend. Always happy. No questions.
Gravatar

#9 thalion_dk 15 år siden

Glæder mig som et lille barn, håber de får lavet dragen Smaug ordentligt. og så er det fedt at det blev Guilermo, nu det ikke kunne blive Jackson.
"One of god's own prototypes, too strange to live, too rare to die."
Gravatar

#10 Yggdrasil 15 år siden

#4 Silmarillion har jeg også læst, og den er jo nærmest en historiebog over Tolkiens univers. Jeg havde godt nok svært ved at komme igennem den. Til gengæld synes jeg at Hobitten + Ringenes Herre, som jeg nok har været igennem 3 gange, er noget at det bedste jeg nogensinde har læst.

Skriv ny kommentar: