Der forlyder nu rygter om, at “Spider-Man” instruktøren Sam Raimi muligvis vil optage hele to fortsættelser om den netsvingende superhelt samtidig.

I øjeblikket arbejder Sony Pictures på planerne for den kommende “Spider-Man 3”, og ifølge en kilde ved filmstudiet skulle Raimi efter sigende forberede sig på at optage både 3’eren og 4’eren samtidigt.

Endvidere skulle testfolkene ved Sony have lavet en masse optagelser, der involverede en masse sand, hvilket blot bakker op om de tidligere spekulationer omkring at Sandman bliver Spider-Mans næste store modstander.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 filmz-ulrik ulmer 16 år siden

Lyder da meget godt at de måske optager dem begge samtidigt :)
Azkaban.dk - Her får du seneste nyt fra Harry Potters magiske verden.
Gravatar

#2 Riqon 16 år siden

Det har altid været en fordel at filme fortsættelserne på samme tid.. bl.a. en kæmpe fordel for castet, at de ikke skal optage en anden film imellem de to film i samme serie (så de ikke skal leve sig ind i en anden rolle i mellemtiden). Og så bliver man jo hurtigere færdig og kan komme i gang med en 5'er. ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 mr gaijin 16 år siden

Måske skal det forstås på samme måde som med "Pirates of the Caribbean", at de filmer nogle af de scener til 4'eren, hvor de alligevel skal bruge sets and whatnot fra 3'eren.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 filmz-cluas 16 år siden

Sikkert. Som jeg har nævnt før bliver jeg bare skuffet, hvis der kun kommer een skurk, der skal da være mindst 3-4 stykker, før den bliver fed...
/Cluas
Gravatar

#5 Jay El 16 år siden

Det vil jo være lusket. Så vidt jeg erindrer, så har både Tobey Maguire og Kirsten Dunst sagt, at de vil stoppe efter den 3. film.
Gravatar

#6 Corax 16 år siden

#5: Jeg tænkte præcis det samme! :-)
Og jeg tror det bliver en fed film med Sandman men jeg vil nu stadig mest se krybet. Nu har de jo allerede introduceret Jamerson's søn som bringer symbioten til jorden.
Gravatar

#7 filmz-kaotmus 16 år siden

#6: Symbioten kom til jorden efter Secret Wars
Raimi har vist sagt at han hader Venom, så ham skal man vist ikke regne med at se
Gravatar

#8 morten300 16 år siden

lyder fedt nok, men tror bare det er et rygte. først siger de jo at der kommer 6 spider-man film, så siger de der kommer 3, hvorefter de igen siger der kommer 6, og nu er det pludselig 4 film der kommer??? bare ham Raimi kan bestemme sig.

Og se så at få den overdemissionerede sandkasse udskiftet med en mere interesserant modstander. Næsten alle skurke (udover Vulture) er mere spændende end Sandman.
'Better to reign in hell than serve in heav'n' - John Milton
Gravatar

#9 darkwizat 16 år siden

#7 i tegneserien ja, men i Spider-man animated series var det jamersons søn der har symbioten med hjem fra rummet så #6 har også ret.

Nå men min mening er at der ikke skal laves en Spider-man 4 hvis at man skifter skudespilerne ud det må ikke ende lige som med Batman.
Gravatar

#10 filmz-zanoan 16 år siden

Jeg tager det positivt, så længe begge film ikke drejer sig om Sandman.
_______________________________________
"A truth that is told with bad intents beats all the lies you can ever invent" - William Blake

Skriv ny kommentar: