På trods af tidligere udtalelser fra Ridley Scott, der pegede i en lidt anden retning, kunne det godt tyde på, at den kommende sci-fi-film “Prometheus” alligevel vil være tæt tilknyttet “Alien”-universet.

Ifølge en kilde tæt på produktionen vil både H.R. Gigers frygtindgydende aliens samt den berygtede Space Jockey være at finde i filmen, der udover Noomi Rapace for nyligt har fået Michael Fassbender (“Inglourious Basterds”) på rollelisten.

Se også: Ridley Scott vil have over 1 milliard kroner til sin “Alien”.

Fassbender skal angiveligt spille en androide med tilknytning til Bishop, som vi første gang mødte i James Camerons “Aliens”.

Rygtet siger også, at nogle af optagelserne til “Prometheus” vil finde sted i Marokko, hvor der i filmen vil være nogle arkæologiske udgravninger, der senere skal lede frem til opdagelsen af noget fremmed DNA.

Filmen er sat til at få premiere til marts 2012.

Se også: Ridley Scotts nye “Alien”-film bliver til “Prometheus”.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 vismic 11 år siden

Gorman (10) skrev:
Enig med ## 8 og 9. Der kan brygges stolpe op og ned om hvad der er godt eller skidt. Tvivler på at mange af os rigtige fans alligevel kan lave noget der er bedre end Ridley selv, så jeg er klar ....glæder mig bare til at se hvilket plot og univers han får skabt. Og om det på nogen måde kan lykkes ham at skræmme os igen....det er nok den sværeste opgave; nemlig at Aliens figuren nok er blevet for "kendt" til at være skræmmende.


Jeg er meget enig. Fænomenet "Alien" handler netop om noget fremmed, som man ikke ved noget om og derfor er bange for - primal angst for det ukendte. Ridley Scott kaldte for nylig Alien-monstret for "worn-out". Det er blevet et ikon, et symbol, og det er stort i sig selv - men det fremmer ikke monstrets angstfaktor. Jeg er spændt på Ridleys nyeste vision, som måske giver os et helt unikt univers, hvor Alien kun er en lille brik i et større og endnu mere rystende verdensbillede. Hatten af for Ridley Scotts ambition om at søge originaliten fremfor ulidelig gentagelse.
Gravatar

#12 mr gaijin 11 år siden

Empire har en god udredning af alt dette i det nyeste nummer. Det lader til, at nyheden er affødt af den artikel. Selve artiklen er langt mere fyldig i sin udredning.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: