Trenden i Hollywood med reboots, remakes og prequels beskyldes ofte for at være et sats på det sikre. For at tjene sikre og store penge. Den kritik har også ramt det kommende reboot af “Ghostbusters”. Og instruktør Paul Feig giver kritikerne ret. Sådan da.

Se også: Original “Ghostbusters”-instruktør: Reboot-kritikere hader ikke kvinder

For ifølge den snart premiereaktuelle reboot-instruktør så er alle Hollywood-film lavet for pengenes skyld:

”‘Lad os være realistiske. Alt, som nogensinde er lavet i Hollywood, er lavet for pengenes skyld. Film er ikke finansieret af staten. De er finansieret af forretningsfolk og virksomheder og folk med penge, der forsøger at tjene flere penge,” siger Paul Feig til Den of Geek.

Det er dog ikke tilfældet med Feigs eget “Ghostbusters”-reboot, forsikrer han. Den er lavet først og fremmest, fordi det er en god film:

”Vi laver den her, fordi, vi synes, den er god, og vi vil underholde folk med den.”

“Ghostbusters” med Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones og Kate McKinnon i hovedrollerne får premiere d. 4. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Snyltetast 6 år siden

Hold op, hvor Paul Feig anstrengende at høre på...
Gravatar

#2 Geekalot 6 år siden

Så får vi jo at se hvor mange der har lyst til at se hans fantastiske film
Gravatar

#3 compax 6 år siden

Off Topic
Nogen der ved hvordan man undgår at filmz siden reloader for hver 30 sek? Er jeg virkelig tvunget til at slå ad/Script-blocker til for at undgå det (Har specifikt slået det fra på filmz og newz)?

Er ved at være ret træt af at siden hopper rundt og at traileren genstarter på en nyhed hvis man er i gang med at se den, hver gang siden reloader for at skifte reklame.
/Off Topic

Tja nu må man se om jeg kommer ind og ser den, det ender det jo nok med, men har ikke super høje forventninger til den, da jeg syntes at traileren virker en smule ligegyldig (Men jeg kan jo blive positivt overrasket. :) ).
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#3 Dit Off Topic: Det bliver ikke et problem med trailers eller videos fremadrettet. Hvis du oplever problemer med det i fremtiden, kontakt mig direkte, så får vi kigget på det.
Gravatar

#5 Silver666 6 år siden

Hold op hvor jeg håber den her film bliver århundrets flop!
Gravatar

#6 compax 6 år siden

#4 Det lyder super tak for svaret. :)
Gravatar

#7 compax 6 år siden

#5 Forstår ikke helt hvorfor du ønsker at filmen flopper.
Er det fordi filmen ikke er som du husker den fra barndommen?

Jeg håber virkelig filmen overrasker positivt.
Gravatar

#8 Star Trek fever 6 år siden

Om jeg så fik det betalt, så skal jeg IKKE se den. Traileren er nok noget af det ringeste der er udsendt i nyere tid.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#9 kblood 6 år siden

Så alt i Hollywood handler om penge, bare ikke hans Ghostbusters film. Kun den bliver lavet fordi de syntes den er god, og ikke for at malke brandet... riiiight.
Gravatar

#10 moulder666 6 år siden

Morten Vejlgaard Just (4) skrev:
#3 Dit Off Topic: Det bliver ikke et problem med trailers eller videos fremadrettet. Hvis du oplever problemer med det i fremtiden, kontakt mig direkte, så får vi kigget på det.


Jeg har også haft det i går aftes - og det er sådan set ret irriterende, når man er i gang med at scrolle på forsiden, og den så springer helt op til toppen igen. :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: