I sommeren 2007 fortalte Samuel L. Jackson, at han sammen med instruktøren Renny Harlin var gået i gang med at udvikle en fortsættelse til “The Long Kiss Goodnight” fra 1996. Harlin fortæller nu, at selvom han meget gerne vil lave filmen, er der ikke nogen konkrete planer i horisonten.

Harlin har dog allerede en historie klar, hvis projektet en dag skulle blive en realitet. I “The Long Kiss Goodnight 2” vil Samuel L. Jacksons figur, den rapkæftede privatdetektiv Mitch Henessey, blive opsøgt af datteren til Geena Davis’ husmoder/lejemorder Samantha. Datteren Caitlin, som var 6 år i den første film, er nu en 19-20-årige kvinde, som har brug for Henesseys hjælp – angiveligt fordi hendes mor er blevet dræbt, og hun ønsker at finde ud af, hvem der har gjort det.

Renny Harlin fortæller også, at “The Long Kiss Goodnight” er den af hans film, som han er gladest for. ”Det er en film, som havde et rigtig godt manuskript, hvilket betød, at jeg kunne få fat i rigtig gode skuespillere,” fortæller den finske instruktør, som snart er aktuel med action-thrilleren “12 Rounds”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 enfilmnørd 13 år siden

Kan rigtigt godt lide "The Long Kiss Goodnight", men har svært ved at forestille mig en toer, syntes de skal lade være...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#2 Dragon_Claw 13 år siden

Hvis Geena ik´ er med, så drop den...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#3 skittlez 13 år siden

Long Kiss Goodnight er sgu en guilty pleasure, og vel nok, udover Die Hard 2, den eneste egentlige intelligente film i Harlins oeuvre, hvilket snarere må skyldes Shane Blacks manus. Ellers er de fleste af hans film ganske underholdende, bare i den noget lette ende.

Han er vel egentlig, ligesom McTiernan, en af den slags instruktører der virkede engang, men som ikke rigtigt passer ind i nutidens filmverden.

Jeg kan ikke forestille mig at nogen anser ham som værende en must-see-auteur, eller glæder sig voldsomt til hans næste film... Eller hvad?
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#4 filmz-loke76 13 år siden

TLG er en af mine absolute yndlings film. Sam L har bare så mange fede kommentarer i den film at det er helt uhyggeligt. Gik i biffen og så den ved et uheld, havde aldrig hørt om filmen. Hold da op det var en go oplevelse i biffen. Men en nr 2 uden Geena? Nej takHell, I usually bite them on the ear and yell "POP GOES THE WEASEL"
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#5 wimmie 13 år siden

Fed actionfilm - 2'eren kunne blive ok, men i det mindste kunne de da godt få Geena Davis med i starten - bare lige til at dø :)
Og hvis de kunne få hende der spiller datteren i den første med kunne det være cool ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 elwood 13 år siden

Mitch Henessey: We jumped out of a building.
Nathan: Yes, it was very exciting. Tomorrow we go to the zoo.

replik efter replik lever den 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 filmz-FANBOY 13 år siden

Var sgu ret vild med den første. Mest pga. af en kick-ass female lead.

Hvis Shane Black er på manus, og hvis datteren "Caitlin" får en stor aktiv rolle i filmen, så kunne det sagtens gå hen og blive en fed action flick :)
Gravatar

#8 Michael Andersen 13 år siden

[url= her[/url] er blandt mine favoritter :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#9 elwood 13 år siden

Den sidste er så herlig, og musikken det hele går op i en højer enhed 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 Michael Andersen 13 år siden

Hehe nemlig. Det er fedt at han bare bliver liggende :)
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: