Animationsfilmen “Rio” har vist sig som en enorm succes, der har klaret sig langt bedre end forventet. Filmen dominerede fortsat i de amerikanske biografer over påskeweekenden, hvor den hev 26,8 mio. dollars hjem. Sammen med den fortsatte succes i resten af verden har “Rio” nu passeret de 200 mio. dollars på verdensplan.

Andenpladsen blev indtaget af Tyler Perry, hvis seneste Madea-komedie, “Madea’s Big Happy Family”, hev 25,8 mio. dollars hjem i sin første weekend. Filmen klarer sig nogenlunde efter forventningerne for Madea-film, som altid er populære.

Robert Pattinsons drama “Water for Elephants” indtog tredjepladsen med en imponerende og overraskende 17,5 mio. dollars i sin debutweekend, hvilket var mere end ellers forventet for et drama gearet mod et mere voksent publikum.

På trods af at Russell Brands komedie “Arthur” ikke har været den store succes, så kan det samme ikke siges om “Hop”, der fortsat klarer sig godt. Filmen fik en flot fjerdeplads i sin fjerde weekend, hvor den i USA nu har rundet de 100 mio. dollars med en omsætning på 12,5 mio. dollars i løbet af weekenden. På verdensplan har filmen omsat for 147,7 mio. dollars.

Scream 4” formåede at hive sig op på en femtepladsen i sin anden uge, hvor slasherfilmen hev 7,1 mio. dollars hjem til en samlet indtjening på 31,1 mio. dollars i USA. På verdensplan er filmen lige ved at nå de 50 mio. dollars.

Internationalt er det værd at bemærke, at “Fast & Furious 5” åbnede i blot fem lande – men det med enorm succes. Filmen hev 24 mio. dollars hjem fra lidt under 1.000 biografer, hvilket er utroligt flot. Det ser derfor lovende ud for den fartglade actionfilm, der tegner til at blive et gigantisk hit.

Se også: ”Rio” bygger rede på toppen af boxofficelisten.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Lawman. 9 år siden

Internationalt er det værd at bemærke, at "Fast & Furious 5" åbnede i blot fem lande - men det med enorm succes. Filmen hev 24 mio. dollars hjem fra lidt under 1.000 biografer, hvilket er utroligt flot. Det ser derfor lovende ud for den fartglade actionfilm, der tegner til at blive et gigantisk hit.


Hvilket også betyder, at de bliver ved med at lave en lind strøm af det lort!
Gravatar

#2 Lars.dk 9 år siden

Madea-film har jeg aldrig helt forstået de ligner jo det lort Martin Lawrence plejer at være med i.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#3 kasperfmn 9 år siden

#2 Har prøvet at se en enkelt af dem, og trist nok når de ikke engang Martin Lawrences fatsuit-komedier til sokkeholderne.
Gravatar

#4 Bruce 9 år siden

Markedet virker modent for en Peter og Amalie film.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#5 elwood 9 år siden

Animeret i 3D!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 1aco 9 år siden

wow $283,406,562

http://boxofficemojo.com/movies/?id=rio.htm

er helt enig med at Tyler Perry film giver ikke det stor grin.. Og deres succes pleje vare kun en til to uger deromkring.. og de er også rettet mod et bestem publikum ( Black American)..
Gravatar

#7 Takfornu 9 år siden

# 4 ... Now in Real 3D ...

RIO ... Troede det var den nye TFATF film ;)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !

Skriv ny kommentar: