Robert Rodriguez’ nye udgave af sci-fi-kultklassikeren “Barbarella”, der havde Jane Fonda i hovedrollen, er nu officielt blevet skrinlagt.

Rodriguez fortæller til MTV Movies Blog, at filmens forventede budget på over 80 mio. dollars blev for meget for Universal Pictures, der trak sig fra projektet.

I stedet tilbød et tysk filmselskab at skyde 70 mio. dollars i filmen under forudsætning af, at Rodriguez lavede filmen i Tyskland. Instruktøren ønskede ikke at være væk fra sine fem børn i USA i så lang tid og takkede derfor nej.

I stedet besluttede han sig for helt at droppe planerne om en ny “Barbarella”, der skulle have haft Rose McGowan i hovedrollen.

Rodriguez kommer dog ikke til at kede sig i nærmeste fremtid. Udover at være producer på “Predators” – en storstilet relancering af “Predator”-serien – er han også i gang med forberedelserne til “Grindhouse”-spin-off-filmen “Machete”, “Sin City 2”, en ny udgave af “The Jetsons” samt en sci-fi-actionfilm ved navn “Nervewrackers”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Collateral 14 år siden

Måske er det bare fordi jeg ikke kender til filmen, men kan både Jane Fonda, og Rose McGowan spille hovedrollen (er Rose McGowan en karakter?)
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#2 HonoDelLoce 14 år siden

#1

Altså - Jane Fonda havde hovedrollen i den originale :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#3 Collateral 14 år siden

Ahr, nu fangede jeg den. Må have læst lidt rigelig hurtigt.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#4 fazz 14 år siden

Gå igang med Sin City 2 NU!
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#5 Wholsie 14 år siden

Ja det vil saft susme også lige sige.. har ventet på en opfølger lige siden Jeg så den første Sin City i 05..! Kom nu i gang for pokker..!

Skriv ny kommentar: