Tom Holland-filmen “Cherry” får ikke nødvendigvis biografpremiere – Joe og Anthony Russo holder mulighederne åbne.

De har skabt verdens største biograffilm med “Avengers: Endgame”, og senest har de så produceret én af de største SVOD-successer med Netflix-filmen “Extraction”. Russo-brødrene nægter at vælge imellem biograf og streaming.

Nu er de på vej med deres første instruktørfilm efter “Endgame” i form af “Cherry”, der har MCU-stjernen Tom Holland i hovedrollen, men det betyder ikke, at den nødvendigvis får biografpremiere:

”Vi har haft en fremragende oplevelse med SVOD. Alle bliver nødt til at overveje, hvordan verden ser ud i de næste år og tage en beslutning ud fra, hvad der er den bedste måde at få publikum til at se historier. Med ‘Cherry’ må vi bare basere vores beslutning på det,” siger Joe Russo.

Derfor vil Russo-brødrene bruge de næste måneder på at analysere sig frem til den bedste måde at distribuere “Cherry” på:

”Vi er stadig nogle måneder fra det, og vi vil evaluere, hvad vi skal gøre med ‘Cherry’ til juli,” siger Anthony Russo til Deadline.

“Cherry” handler om en tidligere militærlæge, som lider af post-traumatisk stress. Nu er han bankrøver på grund af en narkogæld.

Læs også ‘Russo-brødrene vender tilbage til Disney – MCU-forfatter skriver manuskriptet‘.

Det forventes, at “Cherry” får premiere i løbet af 2020.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Ryder666 1 år siden

Edit, never mind. Indlæg slettet.

Havde vidst taget fejl af Tom Hardy, og Tom Holland.

Men, det er sent. ;-)
Gravatar

#2 Tasuef 1 år siden

@ryder666... hmm jeg er mere irriteret på den kæmpe navneforskel på Tom Holland og Tom Hollander...
Gravatar

#3 Ryder666 1 år siden

Tasuef (2) skrev:
@ryder666... hmm jeg er mere irriteret på den kæmpe navneforskel på Tom Holland og Tom Hollander...


Eller Tom Holland, den unge skuespiller og Tom Holland manden bag fright night. Kan huske da scifiworld havde en Tom Holland på programmet, var jeg i tvivl om, hvem af de to, der var på programmet, da information var sparsomt.

Ellers andre navneforveksling er Keith David og David Keith. Har dog lært forskel. Keith David er sort og David Keith er hvid.

Skriv ny kommentar: