Siden Tom Hardy droppede ud af David Ayers superskurkefilm ”Suicide Squad” har instruktøren ledt med lys og lygte efter en afløser. Først prøvede han at få sin gamle samarbejdspartner fra ”End of Watch”, Jake Gyllenhaal, til at påtage sig rollen, men skuespilleren takkede pænt nej.

Se også: Tom Hardy dropper ud af “Suicide Squad” – Gyllenhaal mulig erstatning

Nu ser det ud til, at David Ayer langt om længe har genfundet den sidste brik i puslespillet. Joel Kinnaman, der gav nyt liv til ”RoboCop” sidste år, er angiveligt i gang med de sidste forhandlinger om rollen som skurken Rick Flagg. Det skriver The Wrap.

Takker han ja til rollen, vil han spille over for blandt andre Will Smith, Margot Robbie og Jared Leto. “Suicide Squad” får premiere til sommeren næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Mr AC 6 år siden

Jeg vil ikke mene han gav "nyt liv" til RoboCop... nærmere at han deltog i begravelsen af franchisen
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Den fede 6 år siden

Jeg bliver mere og mere bekymret for denne films skæbne. Tom Hardys medvirken var det eneste, der gav mig håb, da jeg ikke kan fordrage instruktøren. Så smuttede han alt imens Jai Courtney blev føjet til rollelisten (!?!) seriøst, hvorfor er den mand alle steder efterhånden, han har en karisma som en brødrister....! Joel Kinnaman virker som endnu en kedelig casting. Jeg ville have elsket at se Luke Evans i rollen og Sean Bean som papa.

Skriv ny kommentar: