Blizzard og Legendary Pictures har længe arbejdet på at få gang i den lovede spillefilmsudgave af computerspillet “Warcraft”.

Nu er der så kommet et navn på hvem, der skal føre filmen frem til biograflærredet. Sam Raimi (“Evil Dead”, “Spider-Man”) skulle ifølge AICN have fået tjansen at omsætte den succesfulde franchise til 35 mm film.

I en pressemeddelelse fra Blizzard udtaler Raimi: ”Kernen af ‘Warcraft’ er en fantastisk actionfyldt historie. Jeg er begejstret over at samarbejde med et så godt produktionsteam om at bringe dette projekt til det store lærred.”

Det er tidligere blevet rapporteret, at filmen vil have et budget på ca. $100 mio., og at handlingen vil blive fulgt fra Alliancens synsvinkel. Temaet skulle angiveligt ikke fokusere så meget på det store eventyr, men mere på kulturen i universet og konflikten mellem de to største fraktioner.Vis kommentarer (41)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 14 år siden

WoW! Hov, jeg mener, wow!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 filmz-Utyske 14 år siden

Arh, Raimi filmatiserer Warcraft-universet, IKKE World of Warcraft.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#3 filmz-Megan Fox 14 år siden

Her kan man da tale om EPIC fail. Der er en kæmpe mulighed for at lave noget fantastiks som LOTR og Star Wars sagaerne og så hyre man ham……han er ingen Jackson, Lukas eller Spielberg. De kunne lige så godt have hyret Michael Bay eller Uwe Boll.
Gravatar

#4 dolphinfriendly 14 år siden

Skal man endeligt lave en filmatisering af Warcraft-universet, ser jeg hellere Raimi end Jackson, Lucas eller Spielberg - eller Bay og Boll for den sags skyld. :)

Gravatar

#5 Confused101 14 år siden

Jeg anser det her som en god nyhed. Hvis det havde været Bay eller Boll, havde jeg grædt snot.
Gravatar

#6 Christian Voldborg 14 år siden

Han var jo overvejet til "The Hobbit" - hvilket han var åben overfor - så jeg tror han har en interesse i fantasygenren på film. Jeg er selv ikke fan af spillet, men erkender, at spillets univers har en gigantisk potentiale til en spillefilm. Hvis filmen bliver lavet rigtigt kan den jo ende med at stå sidde om side med værker som "The Wizard of Oz" og "The Lord of the Rings".
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#7 Ericmase 14 år siden

WOW!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#8 Tom24601 14 år siden

Jaaaaaaaaaa!!

Army of Darkness - Nu med et budget på 100 millioner!!!
Gravatar

#9 filmz-loke76 14 år siden

Lars.dk (3) skrev:
Her kan man da tale om EPIC fail. Der er en kæmpe mulighed for at lave noget fantastiks som LOTR og Star Wars sagaerne og så hyre man ham……han er ingen Jackson, Lukas eller Spielberg. De kunne lige så godt have hyret Michael Bay eller Uwe Boll.


Og hvad tror du folk sagde da Jackson blev hyret til LoTR???? Det var sku ligefør folk hellere ville have Böll..

Personligt havde jeg gerne set Ridley/tony Scott eller James Cameron sat på opgaven.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#10 tranberg 14 år siden

loke76 (9) skrev:
Og hvad tror du folk sagde da Jackson blev hyret til LoTR????


Haha, enig.
Lars.dk ved ikke hvad han taler om, for hvad har New Line Cinema ikke tænkt da Peter Jackson, en instruktør, der havde lavde billige-lorte splatterfilm, kom og sagde han ville filmatisere den mest elskede eventyrsaga..?
Sam Raimi kan sagtens gøre et godt job.
The end is closest to the beginning

Skriv ny kommentar: