Sidste år havde gyseren “Paranormal Activity” premiere, og det var i høj grad en film, der skilte vandene blandt publikum. Der var dem, der blev skræmt fra vid og sans, og dem, der mente, at filmen var rent hype uden indhold. Filmz’ anmelder var dog ikke i tvivl og kastede 6 stjerner efter filmen med ordene: ”‘Paranormal Activity’ kan gøre for soveværelset, hvad ‘Dødens gab’ gjorde for havet.”

Samlet set var opfattelsen blandt de danske anmeldere, at der var tale om et hæderligt gys.

Uanset de blandede reaktioner blev filmen dog et kæmpe hit, der omsatte for 151 mio. dollars på verdensplan på et budget på blot 15.000 dollars, og det kommer derfor nok ikke som den store overraskelse, at Paramount Pictures allerede er gået i gang med at planlægge “Paranormal Activity 2”.

Filmselskabet har nu hyret instruktøren Kevin Greutert til at stå bag filmen. Greutert har tidligere redigeret de fem første “Saw”-film og fik med “Saw VI” mulighed for at sætte sig i instruktørstolen. Det blev dog ikke den store succes – filmen blev med kun 31 mio. dollars på verdensplan den mindst omsættende af alle “Saw”-filmene og fik ikke engang biografpremiere mange steder verden over – herunder i Danmark.

Om Greutert kan få større succes med spøgelser end splatter vil vise sig, når “Paranormal Activity 2” får premiere i de amerikanske biografer til oktober.

Se også: Er luften gået af “Saw”-ballonen?.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Twister 14 år siden

Jeg kunne rigtig godt lide den første Paranormal Activity, men dette lyder som et kommende flop. Kan overhovedet ikke se hvordan en 2'er skal kunne fungere uden at det bliver noget man har set før i 1'eren.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#2 David Munch 14 år siden

Jeg var helt vild med den første, og vil se frem til den næste, hvis de kan formå at gøre den en smule anderledes fra den første men stadig bibeholde konceptet!
Gravatar

#3 rammy 14 år siden

Jeg kan slet ikke se hvad vi skal bruge en 2ér til - men sådan er det jo altid når der skal malkes penge ud af en succes i stedet for at tænke på det kunstneriske. Paranormal Activity var ok ( på trods af en elendig lam slutning ) men ikke mere end det. Moderen "The Blair Witch Project" var på alle planer meget, meget bedre og dens efterfølger skal vi ikke ind på...
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#4 Patriarch 14 år siden

Hvor er det svinsk de ikke bruger instruktøren af den første.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#5 Jimmbo 14 år siden

Hahah, kan i alle sammen høre det? Det er lyden af et elendigt produkt der bliver værre.
Gravatar

#6 Clint 14 år siden

1'eren var godt nok den mest irriterende og åndsvage film jeg har set længe. Så en 2'r? ellers tak.
Gravatar

#7 filmkorn.dk 14 år siden

Synd for Saw VI - det er faktisk et af de bedre indlæg i serien.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#8 amadoR 14 år siden

Noget med at koge suppe.
Gravatar

#9 rammy 14 år siden

Netop, man skal koge suppe mens mælken er varm og ikke græde over spildt jern...eller noget.
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#10 alllstar 14 år siden

Tror jeg havde for store forventninger til etteren, som i hvert fald som en baby en time efter jeg havde set filmen - alt for overhyped og ikke spor uhyggelig.

Skriv ny kommentar: