Marvel Studios har i de seneste par uger haft store problemer med produktionen af ”Ant-Man”, men det populære filmstudie planlægger også en filmatisering af en af deres andre helte, Doctor Strange.

Se også: Netflix har fundet deres Daredevil

Det er tidligere kommet frem, at Marvel har kigget på blandt andet Jonathan Levine (”50/50″) og danske Nikolaj Arcel (”En kongelig affære”) som potentielle kandidater til instruktør-tjansen på “Doctor Strange”.

Det er dog hverken blevet Levine eller Arcel, der er endt med jobbet. Variety fortæller, at det er Scott Derrickson, kendt fra gyseren ”Sinister” og den kommende ”Deliver Us From Evil”, der skal styre løjerne. Om Derrickson også skal stå for manuskriptet, melder historien intet om.

Tegneserien handler om neurokirugen Stephen Strange, der får ødelagt sine hænder og knust sine knogler i et biluheld. Skaden er så alvorlig, at han ikke længere kan arbejde, men i et forsøg på at blive helbredt ender han med at møde det mystiske væsen Ancient One, der giver ham overnaturlige kræfter.

Forhandlingerne er eftersigende stadig er i gang, men Derrickson bekræfter på sin Twitter-profil, at nyheden er officiel.

De to parter vil nu begynde at lede efter en skuespiller til hovedrollen, og en annoncering skulle gerne komme inden for de næste par måneder – muligvis på dette års Comic-Con.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 tricopulus 8 år siden

Endnu et aspekt af marvel universet filmatiseres, håber det blir en god film.
Forresten så har de ikke fundet en ´director´til Ant-man filmen endnu, håber de gør det snart, ellers tror jeg de dropper den................
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#2 Hive 8 år siden

Sinister var en fantastisk film, en af de mest skræmmende gysere jeg nogensinde har set... og eftersom Dr. Strange også bør være lidt mørk i det kunne det sagtens blive et interessant match.

I øvrigt rygtes det at Jared Leto skal spille Dr. Strange...
Gravatar

#3 duuk74 8 år siden

Ham her gad jeg ellers godt se som Strange, men det bliver nok en yngre skuespiller

http://www.standard.co.uk/incoming/article9233235....
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#4 misuma 8 år siden

Jeg synes Leto har talent, men Dr. Strange med Bambi øjne? Ellers tak.

Det er måske en økonomisk satsning, men lav nu filmen mørk og dyster...så'en rigtigt!
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#5 Hive 8 år siden

#3

Enig, han kunne være et rigtigt spændende valg. Men tror de satser på et større navn, da rygtet går på at han skal overtage Tony Stark/Robert Downey Jr.'s plads som uofficiel frontfigur.

Skriv ny kommentar: