Du husker måske “Power Rangers”, der begyndte som tv-serie tilbage i 1993. Dengang skulle en gruppe teenagers med hjælp fra ninjakræfter og dinosaurer redde Jorden fra troldkvinden Rita Repulsa. Nu kan du se, hvordan Rita Repulsa ser ud i kommende reboot-version lige her.

Se også: Mange nye “Power Rangers”-film på vej

Det er Elizabeth Banks (“Pitch Perfect”), der spiller den intergalaktiske troldkvinde, som vil det onde imod de fem farverige Power Rangers.

Angiveligt bliver dette reboot, der får premiere i 2017, den første af en hel serie af nye film om den pink, gule, røde, blå og sorte Power Ranger.

Det er Dean Israelite (“Project Almanac”), der instruerer “Power Rangers”, som altså får premiere til næste forår.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Power Rangers??? Seriøst???
Gravatar

#2 Mr AC 2 år siden

Når Turtles kan få et reboot så kan Power Rangers vel også

Jeg venter stadig på en Darkwing Duck reboot...
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#3 Lard Hanson 2 år siden

Det kan da ikke blive værre end originalerne. Jeg er klar på lidt mechadino action.
Gravatar

#4 Geekalot 2 år siden

Var Power Rangers ikke kun populære på det asiatiske marked ? Ved da med mig selv da jeg var i den alder, der fandt jeg mig noget andet at se, for det var for plat og useriøs :) Og sådan har jeg det stadig med det, så kan de pakke det lige så meget ind de vil :)
Gravatar

#5 Driver 2 år siden

#4

Power Rangers var rasende populært i min ungdom. Figurerne solgte som varmt brød. Jeg var stor fan. Det var jo tiltænkt børn og unge, så må det altså gerne være lidt plat og useriøst (dine ord, ikke mine).
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#6 Geekalot 2 år siden

#5 jeg have været lidt ældre en jeg lige husker så, troede slet ikke det var så populært hehe :)
Gravatar

#7 lisa86 2 år siden

Er det blevet en konkurrence om at lave reboots af alle ældre film nu? Eller er det fordi det blevet sværere at finde på noget nyt og originalt?
Gravatar

#8 lisa86 2 år siden

Er det blevet en konkurrence om at lave reboots af alle ældre film nu? Eller er det fordi det blevet sværere at finde på noget nyt og originalt?

Skriv ny kommentar: