Nu, hvor juleaften så småt er ved at være her, er det tilsyneladende tid til at fejre det med en håndfuld fyresedler i sidste sekund, inden stegen skæres for. Årets nok sidste par serie-aflysninger er derfor blevet annonceret – og ingen af aflysningerne kommer som den store overraskelse.

Stargate Universe”: Den tredje serie i den engang så populære Stargate-franchise, “Stargate Universe”, har siden den startede haft det svært med seertallene, der har været konstant dalende. Derfor kommer det ikke som den store overraskelse, at serien nu har fået kniven efter blot to sæsoner. Serien, der ellers prøvede at gå i nye retninger i forhold til sine to forgængere “SG-1” og “Atlantis”, formåede aldrig at finde sit publikum og var for dyr at producere per afsnit til, at de lave seertal kunne tåles.

Udover “Stargate Universe” er den anden serie, der er blevet aflyst i denne uge, Fox’ “The Good Guys”, der efter en haltende sommersæson ikke formåede at hive de store seertal hjem på trods af favorable sendetidspunkter.

Se også: To nye “Stargate”-dvd-film på vej – muligvis.

”Dallas (2011)”: I kølvandet på succesen af “90210” og fiaskoen med “Melrose Place” er den klassiske 80’er serie “Dallas” på vej tilbage i en ny version, der vil fokusere på Bobby og J.R.’s børn, der ligesom forældrene kæmper om Ewing-dynastiet. Imens både Patrick Duffy (Bobby) og Linda Gray (Sue Ellen) er sat til at medvirke, så er Larry Hagman (J.R.) på nuværende tidspunkt ikke med i serien, eftersom TNT – der står for genoplivningen af “Dallas” – ikke har villet imødegå hans store pengekrav, hvorfor pilotafsnittet i stedet er blevet omskrevet, således at han ikke længere er nødvendig.

”Hell on Wheels”: Efter at have aflyst “Rubicon” har AMC nu fundet seriens afløser, der bliver dramaserien “Hell on Wheels”, som foregår i 1860’ernes USA efter afslutningen af borgerkrigen. Man følger Cullen Bohannan, der er tidligere soldat, men som nu arbejder på at få lagt togbaner igennem landet. Bohannan er dog mere interesseret i at få stillet en enorm hævntørst, som han går rundt med, end han er i at lægge jernbaneskinner.

Se også: Seriesøndag – Det vilde vesten genopstår.

”Shredd: The Jon Johnsonsen Story”: Kabelnetværket Adult Swim har netop givet grønt lys til et pilotafsnit til en ny komedieserie fra “My Name Is Earl”-stjernen Jason Lee, der er udviklet sammen med Jack Black. Serien omhandler Lee, der spiller en skateboarder, der som 17-årig i 1985 ender i et koma, hvorefter han vågner op i nutiden i en voksen mands krop, men med sind som en knægt. Hvis serien bliver samlet op, vil Lee have hovedrollen i to serier på én gang, eftersom han også medvirker i søsterkanalen TNT’s “Memphis Beat”, der havde premiere i juni.

”House of Lies”: Kabelnetværket Showtime har valgt at lave en serie ud af pilotafsnittet til komedieserien “House of Lies”, der har Don Cheadle i hovedrollen og er baseret på bogen af samme navn. Serien vil have premiere i løbet af 2011.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#11 djibyman2-the seque 11 år siden

Sørgeligt, for første gang havde de ramt rigtigt med hele Stargate francisen, SGA var fandma sørgelig, alt lige fra effekterne til skuespillerne eller mangel på samme, SG-1 var til at se, men tabte mig totalt i de sidste sæsoner, de stank fælt, SGU, har skuespillere og effekter der bare er nogenlunde ikke perfekte men i forhold til de to forgængere, så er de i top klasse, hvilket er et stort skridt fremad, men nu er det nu engang sådan at det er alle sci-fi nørderne der bestemmer, og deres standard er lav, meget meget lav, se blot Star Trek, og jeg snakker ikke om 2009 filmen,jeg syntes det er trist.
Gravatar

#12 erikjust 11 år siden

Djibyman (11) skrev:
, men nu er det nu engang sådan at det er alle sci-fi nørderne der bestemmer, og deres standard er HØJ, meget meget høj, se blot Star Trek, og jeg snakker ikke om 2009 filmen,jeg syntes det er trist.


Fixed

Den originale Star Trek var udmærket for sin tid Star Trek Next Generation er nok noget af det bedste Sci-fi produceret i Amerika i længere tid.

Hvis vi skal til EU så ta bare et kik på Doctor Who serien den er ganske glimrende.

Star Trek 2009 var en medicore produkt hvor standarden var MEGET LAV historie øhh det har vi ikke hørt om vi smider bare en masse action ind.

Det burde være nok til og tilfredsstille de hjernetomme masser..jeps det var det se bare Transformers filmende tjente en masse penge.
Gravatar

#13 djibyman2-the seque 11 år siden

erikjust (12) skrev:
Fixed

Den originale Star Trek var udmærket for sin tid Star Trek Next Generation er nok noget af det bedste Sci-fi produceret i Amerika i længere tid.

Hvis vi skal til EU så ta bare et kik på Doctor Who serien den er ganske glimrende.

Star Trek 2009 var en medicore produkt hvor standarden var MEGET LAV historie øhh det har vi ikke hørt om vi smider bare en masse action ind.

Det burde være nok til og tilfredsstille de hjernetomme masser..jeps det var det se bare Transformers filmende tjente en masse penge.


Du er helt blank, og Transformer stinker, og jeg vælger at holde mig til at i har en meget LAV standard.
Gravatar

#14 MOVIE1000 11 år siden

Eat this (8) skrev:
Fucking lort...

Først Terminater så Flashforward så Caprica og nu SGU... SÅDAN NOGET PIS


Har de droppet Flashforward?? :(

Terminator var utrolig god også en del tro mod filmene, men afsnitttene mindede for meget om hinanden, har endnu ikke set Sæson 2 færsig endnu, men mangler kun et par afsnit, men det er sjovt jeg har lagt mærke til at der dør mindst 1-2 i hvert afsnit. :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#15 I.F.F. 11 år siden

Suk, SGU var det eneste gode der er kommet ud af stargate franchisen
Are you not seeing the rare bird on my shoulder?
Gravatar

#16 djibyman2-the seque 11 år siden

ksaku (15) skrev:
Suk, SGU var det eneste gode der er kommet ud af stargate franchisen


Præcis;-)
Gravatar

#17 Spanner 11 år siden

Med anden sæson af SGU fik man virkelig sat skub i noget ordentlig handling, der fik serien ud af den trummerum, der desværre hev niveauet ned i første sæson.

Dette er den eneste af SG serierne, der har sagt mig noget. Tydeligt inspireret af BSG og den rå, håndholdte stil og ingen "aliens" der ligner mennesker med buler i panden. Der er ingen venlige rumvæsener. Alle er fremmedartede i såvel udseende som i handling.

Synd den slutter og nu hvor Fringe bliver rykket til fredag ser det ud til at det snart er slut med kvalitets-scifi for denne omgang

"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#18 ducktorwho 11 år siden

Latterligt spild. =((((Gravatar

#19 Clint 11 år siden

SGU var da nok den mest jammerlige tv-serie der nogensinde er blevet lavet.
Tror faktisk ikke at jeg er stødt på en mere overdramatiseret tv-serie end den, så hvad de end vil bruge pengene på nu, så kan det kun være bedre.
Gravatar

#20 Nothinunik 11 år siden

Fandens også.. jeg synes klart SGU var den bedste serie der kører (kørte) lige nu.. Er dybt dybt skuffet over at den er blevet aflyst..

:(

Skriv ny kommentar: