Universal Pictures har udsendt et nyt klip fra Seth MacFarlanes længe ventede komedie-western, “A Million Ways to Die in the West”. I klippet kan du se Seth MacFarlane, der lyver over for ekskæresten, ved at foregive at være Charlize Therons kæreste. En situation, der ender meget akavet.

Se også: Ucensureret trailer til Seth MacFarlanes “A Million Ways to Die in the West”

Filmen følger fåreavleren Albert, hvis kone forlader ham til fordel for en anden, da han trækker sig fra en duel. Men en dag kommer der en mystisk og smuk kvinde til byen, som hjælper ham med at finde hans mod og selvtillid tilbage. Så da hendes mand – en notorisk forbryder – ankommer til byen, starter balladen.

MacFarlane, der står bag den satiriske animerede sitcom “Family Guy” og den succesrige komedie “Ted”, spiller selv hovedrollen, mens Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Sarah Silverman, Neil Patrick Harris og mange andre også kan findes på rollelisten.

Filmen, der ligeledes er skrevet af MacFarlane i samarbejde med hans sædvanlige samarbejdspartnere, Wellesley Wild og Alec Sulkin, rammer biograferne herhjemme den 5. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Riqon 4 år siden

Tænk, de har faktisk puttet Ted på plakaten. Som i den faktiske bamse. De regner nok ikke med at folk kan huske den ellers :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 mr. movie 4 år siden

#1 : Det er jo nødvendigt! ellers tror folk bare det er ham fra how i met your mother ;D
Gravatar

#3 moulder666 4 år siden

Heh - og det klip var så en del af den 1½-minuts trailer, som Filmz viste for....4 måneder siden?

Ja, ok, der var måske 5 sekunder, man ikke havde set før, but still...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: