Som Filmz skrev forleden, så har David Lynch forladt fortsættelsen af “Twin Peaks” på grund af en tvist med kabelkanalen Showtime om budgettets størrelse. Nu går Showtimes topchef imidlertid personligt ind i sagen for at få Lynch tilbage i folden.

Se også: Video: “Twin Peaks”-skuespillere vil have David Lynch tilbage

Det er Variety, der kan fortælle, at Showtime-chefen David Nevins personligt har kontaktet Lynch for at blive enige om et budget, der kan accepteres af begge parter.

Under de forliste forhandlinger tilbød Showtime, at budgettet kunne øges, så det passede med David Lynch og makkeren Mark Frosts ønsker. Til gengæld skulle en del af pengene så findes i Lynch og Frosts andel, hvilket de to afviste.

Nu fortsætter den meget offentlige forhandling om “Twin Peaks” så tilsyneladende lidt endnu, imens fans verden over krydser fingre for, at parterne finder en løsning, så David Lynch vender tilbage.

[i]FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Baby Strong 7 år siden

Showtime: "Vi vil gerne øge budgettet. Vi tager bare pengene fra jeres løn".
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Kan være et nyt gensyn med 2 gamle, men gode serier er et for meget, håber dog mere vi får x-files en Twin peaks. Hvis det da skulle komme der til. Men mon ikke de finder ud af det med økonomien :)

Skriv ny kommentar: