Så er sidste trailer ude til den Michael Bay-producerede sequel til “Teenage Mutant Ninja Turtles” fra 2014. Denne gang med undertitlen “Out of the Shadows”.

Se også: Anmeldelsen af “Teenage Mutant Ninja Turtles”

I “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” er Michelangelo, Donatello, Leonardo og Raphael tilbage, hvor de sammen med April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) og den nye mand på holdet, selvtægtsmanden Casey Jones (Stephen Amell), står over for endnu større og ondere skurke.

For superskurken Shredder er flygtet fra fængslet og sammen med den gale videnskabsmand Baxter Stockman (Tyler Perry) og de to knap så kvikke håndlangere Bebop (Gary Anthony Williams) og Rocksteady (WWE-superstjernen Stephen ‘Sheamus’ Farrelly) planlægger de at overtagr verdensherredømmet. Skildpadderne gør sig klar til at tage kampen op imod Shredder og hans nye bande, samtidig med en endnu større skurk gør sin entré: den berygtede Krang.

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” får premiere den 2. juni.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Lard Hanson 7 år siden

It's so dense ... Every single frame has so many things going on.
Gravatar

#2 Sklertic 7 år siden

Den ser faktisk okay ud denne her. Man kan desværre stadig se Bays klamme hånd, men det ser ud som om de har haft det lidt sjovere denne gang med dialog og universet.
Gravatar

#3 danish99 7 år siden

Endnu en crap film
King

Skriv ny kommentar: