Det britiske filmmagasin Sight & Sound har kåret det bedste film for 2014. Ikke overraskende kan Richard Linklater hænge guldmedaljen rundt om halsen for sin kritikerroste ”Boyhood”, der også topper mange af de andre års-lister.

Se også: Fransk magasin kårer “Nymphomaniac” som en af årets bedste film

På andenpladsen ligger Jean-Luc Godards “Adieu au language”, der dystede om Guldpalmen ved dette års Cannes-festival. Dermed slår den selve Guldpalmevinderen, den tyrkiske ”Vintersøvn”, der kan opleves i de danske biografer fra på torsdag, d. 18. december.

Sight & Sound har i alt tyve film på deres liste, og på en delt attendeplads findes dokumentarerne ”The Look of Silence” og ”Citizenfour”. Begge var blandt de mest roste film under CPH:DOX

Du kan se hele listen her.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Den fede 9 år siden

http://filmz.dk/amerikanerne-vil-ikke-se-exodus-hv...

Kære Filmz-brugere. Ovenstående er et link til en debat, jeg har haft med Morten Vejlgaard Just fra Filmz. Jeg vil opfordre jer til at læse den, da den viser, hvor lidt redaktionen efterhånden lytter til deres egne brugere. Men værst af alt så udstiller den en arrogance og et selvbedrag, som jeg nu har fået nok af. Jeg mener ganske enkelt ikke, at det hører hjemme på Filmz, og derfor gøres dette i håbet om, at det ikke uhindret fortsætter her på siden.

Med hensyn til listen, så er den interessant, der er flere jeg ikke har set. Dog mener jeg, man sagtens kunne have byttet om på "Boyhood" og "The Grand Budapest Hotel".
Gravatar

#2 Andreas Ebbesen Jensen 9 år siden

Det er fint, at du ønsker at debattere indholdet her på siden. Men undlad venligst at indsende kommentarer som ovenstående under en nyhed, hvor det ikke er relevant. Det gavner ikke diskussionen. Jeg har beskrevet vores retningslinjer for debatindlæg nedenfor. Hold dig venligst til dem i fremtiden, tak.

Retningslinier
Principielt er det tilladt at diskutere alt, og forumet er som udgangspunkt ikke modereret på nogen måde. Når det er sagt, er der dog en række ting, som ikke er tilladt på Filmz. Det er f.eks. ikke tilladt at:

Spamme, ved f.eks. gentagne gange at indsende en besked med stort set samme indhold, at reklamere i selve forumteksten for andre internetsider eller indsende indtil flere kommentarer uden egentligt indhold, eller som er irrelevante i forhold til den pågældende diskussion.

Vores retningslinjer for god ro og orden i forummet står beskrevet her.
'I don't want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying' - Woody Allen
Gravatar

#3 Den fede 9 år siden

#2

Det er forståeligt, men nu var det fordi, Morten Vejlgaard Just krøb udenom. Så længe I taler udenom og ikke forholder jer til kritikken, så ser jeg det som en trofast brugers opgave at belyse dette. Dårlig journalistik er én ting, men når det bliver misvisende og forkert, så må I også forvente, folk reagerer.
Gravatar

#4 RasmusFL 9 år siden

Rettelse til nyheden:

'Vintersøvn' kan ikke opleves i de danske biografer før på torsdag
Pvt. Witt: "You ever get lonely, sergent?" Sgt. Welsh: "Only around people"
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

#4 Godt set. Tak! Rettet.

Skriv ny kommentar: