I 2016 har “Star Trek”-franchisen 50 års jubilæum, og i den forbindelse vil Paramount gerne udsende den næste “Star Trek”-film. Men eftersom J.J. Abrams, som både instruerede “Star Trek” og “Star Trek Into Darkness”, har travlt med at lave “Star Wars: Episode VII”, der udkommer sent i 2015, skal en ny instruktør overtage rumsagaens ror.

Se også: J.J. Abrams: Elendigt “Star Trek”-videospil skadede vores film.

Og der har floreret mange rygter om, hvem der skal overtage Abrams’ dirigentstok. Bl.a. Rupert Wyatt (“Abernes planet: Oprindelsen”), John Chu (“G.I. Joe – Gengældelsen”) og Joe Cornish (“Attack the Block”) har været nævnt som mulige arvtagere, og Variety rapporterede for nylig, at Cornish er blevet tilbudt tjansen af Paramount, men at han tidligere i år har sagt nej og endnu ikke har ombestemt sig.

Nu har skuespilleren Simon Pegg udtalt sig om sagen. I de to seneste “Star Trek”-film har Pegg, der selv er inkarneret trekkie, spillet den skotske maskinmester Scotty, og Pegg er selv begejstret for tanken om Cornish i instruktørstolen: ”Jeg diskuterede rygterne med Joe forleden… Jeg synes ikke, at noget skal afsløres, før kontrakterne er blevet underskrevet. Men jeg er vild med, at Joe bliver overvejet. Jeg kan godt lide tanken om, at han skal lave den. Jeg tror, han ville gøre det godt. Han er en utroligt intelligent fyr og en vidunderlig filmmager.”

Joe Cornish har kun instrueret én spillefilm, den enormt velanmeldte “Attack the Block”, der handler om en gruppe unge i et engelsk nabolag, der bekæmper en gruppe blodtørstige rumvæsner. Cornish har også skrevet manuskripterne til filmene “Tintin: Enhjørningens hemmelighed” og Edgar Wrights kommende Marvel-film, “Ant-Man”.

“Star Trek 3” har endnu ikke nogen officiel titel, men mens Paramount søger efter en instruktør, er manuskriptforfatterne Roberto Orci og Alex Kurtzman i fuld gang med at skrive manuskriptet. Paramount håber som sagt på at kunne beame filmen ned i biograferne engang i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 gi-jones 9 år siden

Jeg er ved telefonen indtil kl. 1700 i dag, hvis det er.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 Mister Marvel 9 år siden

Håber den blir spændene .....
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: