Det er den næste store ting fra Hollywood. Fremtiden ser lige nu ud til at blive virtual reality som det næste filmfremskridt efter 3D. Nu Robert Rodriguez på vej med action-serie i virtual reality.

Se også: Hollywood satser på at redde biograferne med virtual reality

Det er Deadline, der skriver, at “Sin City”-instruktøren tager springet til virtual reality med serien “The Limit”, hvor “Fast & Furious”-skuespilleren Michelle Rodriguez medvirker.

Serien skal vises på VR-kanalen Surreal, hvor Michelle Rodriguez er POV-hovedpersonen, der er et genetisk masseødelæggelsesvåben, der nu vil ødelægge dem, som skabte hende.

The Revenant”-instruktør Alejandro González Iñárritu blev i efteråret hædret med en særpris af Oscar-akademiet for arbejdet med VR-filmen “Carne y Arena”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 6 år siden

Endnu et gimmick, endnu et forsøg på at presse flere penge ud af os som forbrugere. De første 3-4 år efter Avatar så jeg alle de store blockbusters i 3D, men jeg er for længst kommet videre. Uheldigvis købte jeg sidste år mine biletter til The Last Jedi i 3D, fordi default selection er sat til 3D. Den normale måde at se en film på er IKKE i 3D, hvor man sætter nogle dumme briller for øjnene. Den normale måde er i 2D. Der var også engang hvor man ikke satte skrev 2D efter filmens titel, fordi det var det man regnede med det var i når man valgte en film, og hvis man ville se den i 3D, så skulle man udtrykkeligt vælge det.

Skriv ny kommentar: