Med utrolige 174,7 millioner dollars i åbnings-weekenden overtog “Skønheden og Udyret” pladsen for den bedste marts-åbning nogensinde fra “Batman v Superman”. Men selv om succesen synes sikker, så laver Disney ikke en sequel.

Se også: Disney nægter at fjerne homo-hentydning fra “Skønheden og Udyret”

Det er Disney-chefen Sean Bailey, der nu afviser, at det aktuelt er planer om en “Skønheden og Udyret 2”, selv om franchisen netop nu slår rekord efter rekord – også i Danmark står “Skønheden og Udyret” for årets største åbning med 102.000 solgte billetter.

Derimod afsøger Disney i stedet mulighederne for mulige prequels eller spinoffs til “Skønheden og Udyret”-universet, skriver Deadline.

Så måske “Mrs. Potts: The Movie” eller “Young Belle” en dag når biograferne? I første omgang i hvert fald ingen Rom-Com-sequel om Belle og prinsens liv sammen.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 ThomasArnt 3 år siden

Hvis der kommer en prequel eller et spin-off, bliver de så anmeldt som et afsnit af Bagedysten, Paradis Hotel eller X-factor?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 X Factor-idéen er allerede brugt: http://filmz.dk/film/jens-munk-nordvestxpeditionen...

Men jeg skal straks foreslå Andreas Ellemann, der anmelder 'Power Rangers', at få flettet Bagedysten ind i sin tekst. Evt. 'Hammerslag'.

Skriv ny kommentar: