Skuespiller fundet til rollen som Cyborg i “Batman vs. Superman”


Optagelserne til den kommende fortsættelse til “Man of Steel” hvor Superman møder Batman, nærmer sig med hastige skridt. I den anledning er rollelisten blevet yderligere udvidet. Der er i denne omgang tale om karakteren Cyborg, der vil blive spillet af den ukendte teaterskuespiller Ray Fisher.

Se også: Hans Zimmer skal også stå for musikken til “Batman vs. Superman”

Cyborg, som er medlem af Justice League, vil dog ikke få en central rolle i “Batman vs. Superman”. Han vil blive introduceret i filmen, hvorefter man vil kunne se mere til ham i det filmiske univers, Warner Bros. og DC Comics vil opbygge over de næste par år.

Foruden Ray Fisher medvirker Ben Affleck som Batman, Henry Cavill som Superman, Gal Gadot som Wonder Woman, Jesse Eisenberg som Lex Luthor og Jeremy Irons som Alfred Pennyworth. “Batman vs. Superman” vil kunne ses i biograferne til maj 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 David Munch 6 år siden

Ben Affleck som Batman... Det bliver *så* spændende... 8)

Doomed to fail, eftersom alle de ææææælzker Bales Batman.
Gravatar

#2 T. Nielsen 6 år siden

Alle er et stort ord! Jeg kunne bedre lide Keaton;-)
Baby, it's cold outside
Gravatar

#3 Carmul 6 år siden

Clooney!!! :-)
Gravatar

#4 Carmul 6 år siden

I øvrigt.. bliver denne film brugt som hub for alle superhelte som DC vil lave film om? Det lyder som om de prøver at proppe så mange karakterer ind som muligt for derefter at bygge videre på dem, som de får god respons på.
Gravatar

#5 Batsy 6 år siden

Skal nok blive et spænende projekt, jeg venter stadig på Affleck i batman dragten dog.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 KasperBS 6 år siden

Jeg er ikke videre begejstret over Affleck som Batman. Synes dog han gjorde det godt i Argo, hvor han spillede en helterolle. Så hvis han kan spille, med lidt den samme kølighed og ro, han fremviste i den rolle, kan vi måske få en acceptabel Batman.
Håber han har halvlangt hår (en smule kortere end han havde i Argo), da det klæder ham bedst til rollen som Bruce Wayne.
Gravatar

#7 Dragon_Claw 6 år siden

Selvom jeg er vild med Batman, så syntes jeg virkeligt det er trist, at Superman ikke kan få sin egen efterfølger i fred... Det her er ikke andet end DC's desperate forsøg på at indhente Marvel!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#8 Riqon 6 år siden

KasperBS (6) skrev:
Håber han har halvlangt hår (en smule kortere end han havde i Argo), da det klæder ham bedst til rollen som Bruce Wayne.


Og skæg. Gotham har brug for en skæg ridder.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: