Har du altid gerne ville se en film med sex, vold og bandeord med dine børn bare uden sex, vold og bandeord? Så kommer Sony Pictures dig nu til undsætning med initiativet ‘Clean Version’.

Se også: Interaktiv biograf-premiere: Publikum vælger selv handlingen i “Late Shift”

Det er Variety, der skriver, at Sony Pictures nu lancerer ‘Clean Version’ til børnefamilierne, hvor 24 film heriblandt “Spider-Man”, “Tiger på spring, drage i skjul” og “Captain Phillips” alle er censureret, så de er passende til alle aldre:

”Clean Version gør det muligt for et bredere publikum at se deres favoritfilm sammen,” udtaler Sony om initiativet.

Den ‘rene’ versioner bliver i første omgang tilgængelige som VOD via tjenesterne iTunes, Vudu og FandangoNOW.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 5 år siden

Only in america,verdens mest bonerte land. Hvem fanden gider betale for udgaver som er fuldstændig gimped? Tvivler på film som Captain Phillips kan forstås af,eller overhovedet vil ses af "hele famillien"..

Endnu et stupidt tiltag fra Sony
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

#1 tja set ud fra et Amerikansk synspunkt med deres form for censur regler giver det meget god mening men ja for alle os ikke retarderet giver det knap så god mening :)
Gravatar

#3 kblood 5 år siden

#2 Yup, synes da det er fint at give folk muligheden for at vælge sådan set, men jeg ville da nu mene at hvis børn skulle se filmen, kan de lige så godt se det hele.

Altså der er jo en grund til at alderskrav i biografer og sådan har det med at sige "børn må kun se den hvis de har en voksen med".
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#3 er ganske enig men altså jeg har heller ikke børn ved ikke om det faktisk at have dem ændre noget men det kan jo aldrig skade at give folk et valg
Gravatar

#5 cnr 5 år siden

Tysk tv gjorde det samme med film de sendte i starten af 90'erne. Det mest triste i min barn/ungdom var, hvor min hund døde. Det næst mest triste var, at se Bloodsport med ALLE spark og slag klippet ud.......
Gravatar

#6 kblood 5 år siden

#5 Damn... det lyder pænt fail. Man kunne da lige så godt lave en zombiefilm uden zombier eller en splatter film uden blod og gore.

Man kunne lige så godt lave Ringenes Herre og fjerne alt overnaturligt.

Skriv ny kommentar: