Der kæmpes stadig med at få gang i en ny “Superman”-film hos Warner Bros. – men det bliver øjensynligt ikke den længe annoncerede fortsættelse til Bryan Singers “Superman Returns”.

I stedet for at forsøge at lave en direkte opfølger til Singers film fra 2006 med et mere actionfyldt indhold, som fans og biografgængere manglede ved filmen, vil filmselskabet betragte “Superman Returns” som afslutningen på Richard Donners “Superman”-filmserie. Den nye film vil derfor angiveligt blive en helt ny indgangsvinkel til den berømte superhelt og hans historie.


Bryan Singer er ikke længere involveret i “Superman”-franchisen, og Warner Bros. har derfor allerede udset sig nogle kandidater til at påtage sig instruktørtjansen, da den nye film om manden af stål bliver nødt til at gå i produktion senest i 2011, eftersom filmselskabet da vil miste filmrettighederne til figuren.

Blandt kandidaterne på den yderst korte liste over potentielle instruktører skulle man efter sigende finde Andy og Larry Wachowski, som instruerede filmselskabets “Matrix”-trilogi samt “Speed Racer”, mens også James McTeigue (“Ninja Assassin”) skulle være en favorit.

Angiveligt kunne planen også være, at brødrene Wachowski muligvis vil fungere som producere, mens McTeigue står for instruktionen.

Da McTeigue for nylig blev konfronteret af SlashFilm.com omkring sin mulige medvirken på den nye “Superman”-film, ville han hverken be- eller afkræfte rygtet.

Filmskaberen kunne kryptisk udtale: ”I ved… Jeg kunne sige… Jeg vil faktisk lade jer gætte. Det er jo ikke godt at fordrive hvert rygte, vel?”Vis kommentarer (38)
Gravatar

#31 Hr_sol 13 år siden

Hvorfor lader de dog ikke Mark Miller lave hans version? Den lyder virkelig spændende!

Er der virkelig ikke nogen der tør tage chancer idag?
Gravatar

#32 Riqon 13 år siden

#31 -

Jo, hans vision lød anderledes og frisk, men desværre var der ét adjektiv, man vist ikke ville kunne bruge om den: Billig.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#33 rubberdub 13 år siden

#6
Tror det der billede har været konverteret til CMYK, der er alt for meget cyan i den sprakedragt der...

Forstår stadig ikke hvordan supermand flyver, hvad er det der driver ham frem?!
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!
Gravatar

#34 filmz-Cinaed 13 år siden

Hvis de skulle lave en ny franchise, burde de gøre ham nemmere at relatere sig til, hvilket er essentielt for enhver protagonist. Måske endda blive inspireret af "stranger in a strangers land", da han er en fremmed i denne verden.

De kunne fx fokusere mere på supermans oprindelse. Den fremmedfølelse og ensomhed han må havde følt under sin opvoksning, som den eneste af hans race. Man kunne også fortælle om den tomhed han må havde følt før hans superhelte karriere, som en person der besidder alle disse fantastiske kræfter, men ikke er i stand til at benytte dem, i frygt for at skade nogen. Lidt ligesom at bo en verden lavet af glas.

Måske også hans søgen efter sin sande identitet som kal-el, og senere det ansvar han påtager sig som menneskets frelser, som for ham altid har virket skrøbelige og underlegne skabninger.

Og så gør lex luthor en mere diskret figur. Har altid ment at gene hackman og kevin spacey kørte lidt for meget på "crazy" kortet. Det er meningen han skal fungere som en "målet helliger midlet" forretningsmand/kriminel. Ikke en skaldet joker.

Og for at indføre mere action, kunne de give ham en mere fysisk udfordrende skurk. såsom Metallo eller Braniac.
Gravatar

#35 filmz-medc 13 år siden

Det kunne være fedt hvis de lavede enten Mark Millars "Red Son" eller Grant Morrisons "All Star Superman", han dør da han har fået en "overdosis" sol.
Red Son er satme god læsning.
Gravatar

#36 Buzz 13 år siden

Han kunne jo også lave en trilogi om Star Boy hvordan han blive til Superman ?
Gravatar

#37 Kviesgaard 13 år siden

#35

Genopstår han i Grant Morrisons "All Star Superman"?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#38 filmz-medc 13 år siden

#37
Nej, men historien lægger op til det...

Skriv ny kommentar: