Han gav jublende seks stjerner til “The Force Awakens”. Nu gør Troldspejlets Jakob Stegelmann det igen. Som den mest begejstrede af de danske anmeldere giver Stegelmann seks stjerner til “The Last Jedi”.

Se også: Rotten Tomatoes: “The Last Jedi” overgår alle andre “Star Wars”

Der er generelt begejstring hos de danske anmeldere over Rian Johnsons “The Last Jedi”, der af flertallet høster fem stjerner. Men Stegelmann topper dem alle med udvalgt ros til Mark Hamill i rollen som Luke Skywalker:

”Mark Hamill løfter alle scener, han er med i. Hvis man nogensinde har kunnet mærke en skuespiller, der kender sin figur og har levet et helt liv med ham – er det her,” skriver Stegelmann hos DR.

Kristian Lindberg, anmelder hos Berlingske, er også klar med nye fem stjerner til denne “Episode VIII”, som han også gav det til “Episode VII”:

”Imponerende, at det stadig lykkes at levere overraskelser indenfor de velkendte rammer.”

Politikens Kim Skotte vurderer også “The Last Jedi” på samme niveau som “The Force Awakens”. Han giver fire stjerner:

”Har fantastisk flotte scener, der kan tage pusten fra selv den mest forvænte.”

Kun Filmz-anmelder Morten Vejlgaard Just går et trin ned i forhold til “The Force Awakens”, som på Filmz fik fire stjerner. “The Last Jedi” må nøjes med tre stjerner:

”Et utal af plot-vendinger i jagten på at blive en rigtig ‘The Empire Strikes Back’-film. Her er dog intet ‘I am your father’-øjeblik, der kan videreføre ‘The Force Awakens’-gnisten. Kraften slumrer,” står der i Filmz-anmeldelsen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 Bishop 4 år siden

#15

Det er du i din ret til at være, men du mister lidt "retten" til at blive taget seriøst i et film forum når bifalder rettighedskrænkelse.

#18 Ja filmindustrien (som du åbenbart nærer et stort had til når man læser dine kommentarer i de diverse artikler på flimz.dk) bruger nok ordet "stjæle" nok for at almindelige folk skal forstå at det ikke er lovligt.
Gravatar

#22 Bishop 4 år siden

#20

Ja tilbage til Stegelmann. :)
Gravatar

#23 Geekalod 4 år siden

tror du skal finde en anden hjemmeside at genere, snipp. det er fandeme ikke i orden at downloade film. du er jo vanvittig uintelligent at høre på, når du snakker om at du slet ikke har forstået distributionsselskabernes forhandlingsmuligheder og hvordan det hele fungerer. lille nassesvin som ikke kan bidrage og er med til at ødelægge filmindustrien. fuck da af med dig.
Gravatar

#24 Korben Dallas 4 år siden

God ide - fuck dog af!

Anyway;-)
Jeg læste anmeldelsen i Ekko. De er helt oppe at ringe. De bruger superlativer man sjældent ser i anmeldelser af film. Monstro Stegelmann og Ekko er på linie her?
Det betyder imidlertid nada. Jeg har set mange film, hvor der er diskrepans mellem mig og anmelderne - plus / minus.

Desværre kan jeg først trække familien + det løse med i biografen den 26/12. Det har jeg sådan set ventet på i et år;-(
Gravatar

#25 Snipp 4 år siden

Hahaha i kommer aldrig af med mig små tabere!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#26 Naggzu 4 år siden

Jeg var inde og se filmen i onsdags, og det er længe siden jeg har forladt biografen med så dårlig smag i munden, det der forsøg på hele tiden at lave små sjove scener, ødelægger virkelig oplevelsen for mig, og hvis man ikke kunne lide Jar-Jar, vil man virkelig også hade de små åndsvage søpapegøjer der er med, som virkelig ødelægger mere end de gavner, og får Chewbacca til at fremstå som en svag kriger.

Desuden tager de igen en af de åndsvage robotter BB-8 og gør den til en redningsmand, som bare kan alt, lige så åndsvagt som i SWIII hvor RD-D2 kan flyve og give thumbs up, imens at han lige smadre en robothær.

Alt er selvfølgelig ikke skidt, der er en god hyldest til de gamle SW film nogle gange, men ellers er det en langtrukken film, hvor tempoet er for lavt, og jeg faldt da også i søvn under filmen. og ja The fForce Awaken er en bedre film.
Gravatar

#27 Star Trek fever 4 år siden

Var inde og se den i går. Og det er længe siden jeg har forladt biografen med en følelse af at have været udsat for en total oplevelse. Det hele gik op i en højere enhed.

10 stjerner ud af 6 mulige
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: