Han gav jublende seks stjerner til “The Force Awakens”. Nu gør Troldspejlets Jakob Stegelmann det igen. Som den mest begejstrede af de danske anmeldere giver Stegelmann seks stjerner til “The Last Jedi”.

Se også: Rotten Tomatoes: “The Last Jedi” overgår alle andre “Star Wars”

Der er generelt begejstring hos de danske anmeldere over Rian Johnsons “The Last Jedi”, der af flertallet høster fem stjerner. Men Stegelmann topper dem alle med udvalgt ros til Mark Hamill i rollen som Luke Skywalker:

”Mark Hamill løfter alle scener, han er med i. Hvis man nogensinde har kunnet mærke en skuespiller, der kender sin figur og har levet et helt liv med ham – er det her,” skriver Stegelmann hos DR.

Kristian Lindberg, anmelder hos Berlingske, er også klar med nye fem stjerner til denne “Episode VIII”, som han også gav det til “Episode VII”:

”Imponerende, at det stadig lykkes at levere overraskelser indenfor de velkendte rammer.”

Politikens Kim Skotte vurderer også “The Last Jedi” på samme niveau som “The Force Awakens”. Han giver fire stjerner:

”Har fantastisk flotte scener, der kan tage pusten fra selv den mest forvænte.”

Kun Filmz-anmelder Morten Vejlgaard Just går et trin ned i forhold til “The Force Awakens”, som på Filmz fik fire stjerner. “The Last Jedi” må nøjes med tre stjerner:

”Et utal af plot-vendinger i jagten på at blive en rigtig ‘The Empire Strikes Back’-film. Her er dog intet ‘I am your father’-øjeblik, der kan videreføre ‘The Force Awakens’-gnisten. Kraften slumrer,” står der i Filmz-anmeldelsen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#11 Mejse 4 år siden

#9 men de vil jo godt arbejde med andre streaming tjenester indtil deres egen åbner om et par år, og så arbejder de jo stadig med en streaming tjeneste.

mange studerende har heller ikke råd til en ferrari betyder det at det er okay at stjæle en ? og kender rigeligt studerende der har råd, så det er vist mere din penge håndtering og/eller prioritering der er problemet :)
Gravatar

#12 Bachone 4 år siden

hmm, tror ikke Jakob Stegelmann fik set "Vinter Brødre" i samme omgang, ellers havde SW da ikke fået så høj karakter.
Gravatar

#13 voyager 4 år siden

Den var fantastisk og tryllebandt hele vejen igennem
Gravatar

#14 Bishop 4 år siden

#9

Det var da en useriøs undskyldning for at streame et produkt ulovligt.
Gravatar

#15 Snipp 4 år siden

#10 Jeg ser det ikke som at stjæle og ser mig nu ikke selv som en klovn.

#11 Igen sammenligner du downloading med at stjæle en ferrari? Du må være dum

#14 Tjaaaeh jeg er ligeglad for at være ærlig
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#16 Geekalod 4 år siden

bliv du bare ved med at lyve for dig selv, kun for at retfærdiggøre det du har gang i. du er en stor pauseklovn. tragisk og komisk.
Gravatar

#17 Mejse 4 år siden

#15 tror lidt du er den dumme :)
fortæl mig lige engang hvordan det er forskelligt ? begge dele er ulovlig tilegning af ting der ikke er dine, og som ikke er nødvendige for overlevelse. sure der er en forskel i størrelsordnen men du ville vel blive sur selvom din kæreste var dig utro en gang i stedet for 5 ? bare et spørgsmål om størrelse.

egentlig er jeg ligeglad med om du downloader ulovligt eller ej, der vil altid være snyltere og det er jeg affundet med, det er dine ekstremt dårlige grunde der er irriterende, sig det dog som det er i stedet for de der platte bortforklaringer.

men skal lige forstå det rigtigt, hvis du ikke ser det som at stjæle er det ikke at stjæle ? så hvis jeg ikke så at tage noget fra en butik uden at betale og have lov som at stjæle er det heller ikke at stjæle ? eller kræver det at man er en fattig studerende før den slags regler træder ind ?
Gravatar

#18 Snipp 4 år siden

#16 Ihh ja lad os endelig skyde med personlige angrib. Godt det er det eneste du kan sige :) Får mig stadig ikke til at stoppe

#17 Ja den dumme som snart er færdig med en bachelor i næste måned. Dit argument er stadig dumt at bruge. Du kan ikke sammenligne at stjæle en bil med at download film. Det har filmindustrien brugt i årevis, men det har vist at pirater er faktisk storforbrugere. Jeg går pænt meget i biffen i forhold til mine venner. Jeg vil gerne bruge streaming i Danmark, så længe man har alt tilgængeligt uden at bruge VPN - det er ikke tilfældet. og HBO har mange fede serier dog ingen film.

Anyway jeg downloader faktisk ikke mere - streamer kun efterhånden via private servers. Så slipper man for alt det bøvl - har efterhånden 4 ekstern harddiske fuldt med film, serier osv.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#19 Mejse 4 år siden

#18

har du en eller anden ide om at man ikke kan få en bachelor, og være dum samtidig ? det er nu engang ikke så svært at få sådan en :) men nej det er som sådan ikke et argument der er dumt at bruge, bare fordi andre har brugt det i årevis, og ja ved udemærket godt at undersøgelser viser det er storforbrugere, men bare for at holde det kørende så bliver det jo ikke mere lovligt at jeg stjæler en bil bare fordi jeg ejer 5 i forvejen.
nu ændre du jo også lidt det du som udgangspunkt sagde, nu handler det om hvad der er tilgængeligt i dk, ny star wars film er fuldt ud tilgængelig i dk så hvad er din undskyldning for at streame den ulovligt ?

det må være meget små harddiske hvis det kun er ting som ikke på den ene eller anden måde er tilgængeligt i dk ;)
Gravatar

#20 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#Alle Tilbage til Stegelmann og Star Wars, tak!

Skriv ny kommentar: