Det er tidligere kommet frem, at den kommende “Star Wars: The Clone Wars”-animationsserie vil blive skudt i gang med en spillefilm i biografen. Ifølge Biozonen vil den kommende “Star Wars”-film også være at finde i de danske biografer.

“Star Wars: The Clone Wars” er udviklet ved Lucas’ Animations faciliteter i Singapore og vil på tv bestå af 30 minutters lange CGI-episoder i det velkendte univers, hvor vi følger Yoda, Mace Windu, Obi-Wan Kenobi og andre Jedi-riddere i kampen mod separatisternes nye droid-hær under klonkrigene.

“Star Wars: The Clone Wars” får dansk premiere 15. august.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 mar16 15 år siden

de giver den sikkert danske stemmer
Gravatar

#2 filmz-pinkfloydhomer 15 år siden

Preben Kristensen som Darth Vader... Phårk...
Gravatar

#3 Outbound Sith 15 år siden

#2 Nu er Darth Vader jo ikke med i The Clone Wars... n00b. ;)
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#4 filmz-Is 15 år siden

3#
Måske mente pinkfloydhoner Anakin Skyswalker.. :-)
Gravatar

#5 filmz-loke76 15 år siden

Man må da håbe de holder den mere dystre stil fra nr 3.. Ville være ærgeligt hvis dette skal være en gang børnevenligt disneycrap
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#6 filmz-hcvang 15 år siden

Hm, et dansk dub af den vil jeg s'gu gerne se. Det ville da været noget nyt.

Agter også at købe den danske Simpsons Movie udgivelse, udelukkende fordi jeg tror det er skægt at høre de danske stemmer. Kan købe den engelske for en slik, men vil ha' den danske. Høh.
Gravatar

#7 mar16 15 år siden

6#
hvorfor ik bare købe dvd'en? den har begge versioner, men den danske er ikke noget at råbe hurra for. hvis de dubber den her, bliver det nok de sædvanlige som de altid bruger fra diverse tegnefilm de sender. hvorfor ser man aldrig ole thestrup eller hennign jensen? det mest luksiøse stemmeskuespil vi i dag kan byde på er nikolai li kaas, som har en utrolig kedelig og intetsigende stemme. i gamle dage havde vi store skuespillere som poul bundgaard, Ove sprogøge og morten grunwald. (elsker at se disneys gamle tegnefilm på dansk, fordi de 3 forstod virkelig deres arbejde.)
for 10 år siden havde vi hovedsageligt linie 3 og de var da også gode, men er det ikke snart på tide en eller anden begynder at trække ukendte skuespillere ind i deres film?

en skuespiller er i mine øjne det samme som en vaskeklud: den gør sit job godt for hver gang, men den blir også mere og mere slidt. en skuespiller der blir genbrugt for mange gange mister helt sin troværdighed, da man har set ham i alt andet og slet ikke kan tage hans rolle alvorligt.
Gravatar

#8 filmz-klausbech 15 år siden

Den bliver ikke Preben der ligger stemme til Vader. Det bliver Carl mar.
Lord vader..............
Yes Master...
Riiiiiiiiiisssssssssssseeeeeeeeeeeeeee.

Skriv ny kommentar: