Sony Pictures Classics har udsendt en teaser til “Foxcatcher”, der har Steve Carell (“The Office”), Channing Tatum (“21 Jump Street”) og Mark Ruffalo (“Shutter Island”) i hovedrollerne.

Se også: Ny “22 Jump Street”-featurette går bag om Hill og Tatums venskab

Filmen fortæller den virkelige historie om de to brydende brødre Mark Schultz (Tatum) og Dave Schultz (Ruffalo) og deres forhold til den excentriske træner John du Pont (Carell). Et forhold, der endte særdeles tragisk.

“Foxcatcher”, som er instrueret af Bennett Miller (“Moneyball”), har netop fået verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes. Filmen får dansk biografpremiere den 4. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 ThomasElbo 9 år siden

Wrestling kan faktisk oversættes til brydning.
Det vi herhjemme forbinder med 'wrestling' er ikke ligefrem en olympisk sport.
Gravatar

#2 the_paki_don 9 år siden

Wow, det ser godt ud!

Mark Ruffalo er jo givet i sådan en genre, men både Tatum og Carell er lidt outsiders i forhold til deres vante roller, så det her er en endnu mere risikabel film, end hvis det blot var en, der var uden for sine vante rammer.

Den glæder jeg mig til. :)
Gravatar

#3 Kaversmed 9 år siden

Må ærligt indrømme, at jeg i de første 30 sekunder af traileren troede de mente det hele ironisk (havde ikke læst nyheden da jeg trykkede på traileren). Kender intet til filmen og er efterhånden blevet så vant til at Tatum og Carrell spiller de sjove roller, at jeg bare ventede på den muntre stemning skulle dukke op. Ser dog interessant ud.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 Kruse 9 år siden

En af de mest ventede film for mit vedkommende.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: