Den officielle blog til 20th Century Fox’ “Street Fighter: The Legend of Chun Li” er blevet opdateret med nye oplysninger omkring den nye film over Capcoms populære kampspilsserie.

Filmen, der fokuserer på den kamptrænede kineserpige Chun Lis (Kristin Kreuk) historie, byder på en lang række andre af de berømte figurer i det omfattende spilunivers – deriblandt Neal McDonough som hovedskurken, den magtfulde M. Bison, og Michael Clark Duncan som den brutale bokser Balrog.

Der har derfor længe været spekulationer blandt fans om, hvorvidt to af spilfranchisens mest fremtrædende nøglefigurer, Ken og Ruy, kommer med i filmen.

Til dette kan producer Patrick Aiello sige: ”Der er simpelthen alt for mange karakterer i ‘Street Fighter’-universet til at presse dem alle ind i én film. Vi ønsker at yde hver og en den respekt, de fortjener. Så – kort fortalt – vil Ken og Ryu ikke optræde i denne film. Men det betyder ikke, at vi ikke kommer til at se noget til vor rød- og hvidklædte helte i potentielle fortsættelser…”

Blog-administratoren Aaron Horwitz kan samtidig fortælle, at de går efter at give filmen en mere dyster og realistisk tone og derfor ændrer på figurernes fremtræden fra spillene.

Horwitz forklarer: ”Som resultat heraf ville det være fjollet at iklæde Neal McDonough som Bison i en rød dragt med kaptajnhat og enorme skulderpuder. Det fungerer fantastisk i videospillet, men i virkeligheden ville det bare ikke se truende ud. Det samme kan siges om Balrog. Han er en yderst håndhævende figur. En rå slagsbror. Og hvor skræmmende ville han egentlig være, hvis han smadrede folk med boksehandsker og et par korte, blå shorts?”

Dog lover han, at filmen stadig vil byde på kendetegnende kostumer fra spilserien: ”Når det er sagt, så bare rolig. Vi har ikke vendt det blinde øje til spillet, som vi alle kender og elsker. På et tidspunkt vil man se, at Chun Li anlægger sig sin særprægede oprullede frisure – og selvfølgelig vil Vega stadig bære sin maske og håndklo.”

“Street Fighter: The Legend of Chun Li” instrueres af Andrzej Bartkowiak og får verdenspremiere til februar. Rollelisten består desuden af Taboo fra gruppen Black Eyed Peas i rollen som den forfængelige og maskeklædte spanske ninja Vega, Chris Klein som løjtnant Charlie Nash, og Robin Sho som Chun Lis mentor, Gen.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 HonoDelLoce 15 år siden

I smell oscars!
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#2 mar16 15 år siden

i smell shit
Gravatar

#3 dewin 15 år siden

I ATE A BAAABYYYYYY! GET IN MY BELLYYYYYYY!
Gravatar

#4 Coldesser 15 år siden

Den kommer fanme til at skode.

ST uden Ryu er ligesom en Batman film uden Batman.
Gravatar

#5 filmz-grev_michal 15 år siden

#4

Ja bare se på den sidste Batman film :( Hvad var det for en metroseksuel mand de havde sat ind istedet. Håber de vælger en skuespiller der er lidt mere mandig og passer bedre til universet i de næste 8 efterfølgere.

Nåmen hvis jeg skal kommentere topic istedet for bare at bitche, så lyder det nu ret sørgeligt. Var det ikke Van Damme der var med i en ligende film engang - den suttede edderbankende også seriøst mås.
Gravatar

#6 filmz-loke76 15 år siden

Streetfighter uden Ken og Ryu, som hele historien egentlig handler om... Hvad bliver det næste? Jurassic Park med CareBears????

MEH
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: