Har du altid haft en skuespiller i maven? Du mangler bare lige muligheden for det store gennembrud? Nu kan du vinde en rolle i den næste og fjerde film i serien om Jussi Adler-Olsens “Afdeling Q”.

Se også: Tredje Jussi Adler-Olsen-film sætter dansk åbningsrekord

Det er Blockbuster, der nu giver dig muligheden for at vinde en rolle i “Journal 64”, der følger op på film som “Kvinden i buret”, “Fasandræberne” og “Flaskepost fra P”.

Sådan deltager du:
Via http://www.afdeling-q.dk frigiver Blockbuster løbende tre filmklip med skuespillerne fra “Afdeling Q”-filmene, og du vælger selv, hvilken en scene du vil indspille – eller om du vil indspille flere.

Filmklippene kommer med tre indholdsmæssige huller, som du skal fylde ud med videoklip, som du synes passer til scenen. Du bestemmer selv, hvor længe de tre klip skal vare, og du kan optage dine klip fra enten en smartphone eller en computer.

Når du er tilfreds med din scene, skal du uploade den på blockbuster.dk/q for at deltage.


Videoen bringes i sponsoreret samarbejde med Blockbuster.

Video kan kun ses uden Adblocker. Du kan læse mere om konkurrencen her og de nærmere regler for at deltage her. “Journal 64” forventes at få premiere i slutningen af 2017 eller begyndelsen af 2018.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: