De fleste anmeldere var negative imod “Batman v Superman”. De amerikanske anmeldere endte på 27 % hos anmelder-portalen Rotten Tomatoes. Nu har kritikken så ramt endnu en DC-film hårdt, hvilket får fans til at kræve Rotten Tomatoes lukket.

Se også: Anmeldere efter “Ultimate Edition”: Nu giver “Batman v Superman” mening

Blandt de amerikanske anmeldere er kun 35 % således positive over for “Suicide Squad”. Derfor har en DC-fan nu påbegyndt en underskrifts-indsamling for at få Rotten Tomatoes lukket:

”Vi bliver nødt til at lukke dette site ned, fordi anmeldere altid giver DC Extended Universe-filmene uretfærdigt dårlige anmeldelser, som 1- ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, 2- ‘Suicide Squad’, og det påvirker folks mening, selv om det er virkelig gode film,” skriver Abdullah Coldwater som begrundelse for sin underskrifts-indsamling hos Change.org.

Næsten 8.000 personer har underskrevet indsamlingen for at få lukket munden på anmelderne, der altså ifølge de vrede DC-fans anmelder uretfærdigt og forkert.

“Suicide Squad” får dansk premiere d. 11. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#1 Geekalot 6 år siden

Nu har jeg lige sat og set nogle reviews på youtube, de tænker sig altså ikke helt om, en del af det de brokker sig over, er noget man allerede har meldt var sådan, så hvordan fanden kan det så komme bag på dem ? :) Lidt ligsom de ikke har lyttet med i hvad folkene bag filmen har meldt ud de sidste 8-12 måneder :) Men detsvære er det åbenbart blevet sådan det er populært at hate DC :( Er også noget de brokker sig over, men de brokker sig ikke over Marvel næsten gør det samme.....
Gravatar

#2 Kanutski 6 år siden

#1, Så man skal absolut ha' fulgt med inde på nettet, for at kunne give en fair anmeldelse af en film? Det gi'r jo ingen mening. Film skulle helst kunne stå for sig selv - uden undskyldninger på forhånd. Så må man ta' de klø, der blir tildelt en. :-)
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

#2 Dig og mig behøves ikke at gøre det :) Men hvis du vil være en anmelder så vil jeg da mene man skal følge med i nyhederne omkring film :) At os selv udnævnte eksperter kloger i det, er jo på grund af det er vores store hobby, hvilket også tit er hvad det er for de anmeldere, så burde de altså også være klar over hvad de store hoveder melder ud om deres film inden den kommer i biografen :)
Har aldrig selv været inde på RT, og det er alene af den grund at hvad mine venner og folk herinde kan lide, er nok også hvad jeg kan lide. Behøver ikke folk på RT til at forklare mig hvad jeg syntes der er godt eller skidt. Detsvære er der bare folk der lytter til sådanne folk, hvilket er en skam, syntes jeg :)
Gravatar

#4 Pistolprinsen 6 år siden

Men... men...
...filmen suttede jo???

(Er det fanboys, der beviser det gamle ordsprog om, at sandheden er ilde hørt?)
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#5 Nagash 6 år siden

Brænd ærgerligt at den klarer sig så dårligt. Det var ellers en jeg havde noget håb til.

Men hvor er det dog tøset af Abdullah Coldwater. "Åh, nej. Nogle taler dårligt om en film jeg kan lide. LUK INTERNETTET NU!"
Grow a pair og få et liv.
Gravatar

#6 Geekalot 6 år siden

Den ligger da helt okay på imdb, der har den nu fået gode anmeldelser. Finder nu den side noget mere seriøs en RT.
Gravatar

#7 Nickell 6 år siden

I skal ikke læse Rolling Stones anmeldelse, han afslører slutplottet... Æv!
Gravatar

#8 kenneth86 6 år siden

Synes virkelig at der er mange som er ude efter DC film og forstår det ikke for det er fede film. Jeg elsket BvS. Havde den fejl ja det havde den men derfor var den god og underholdende alligevel men den blev skudt ned og ingen siger noget om Marvel når de laver en dårlig film. Og uh Batman dræber men det gør Captain A og Iron man også men de må godt. Jeg elsker både DC film og Marvel film men forstår ikke det had der er til DC. Jeg er ligeglade med hvad RT siger jeg skal ind og se SS. Og jeg kunne ikke li den nye Captain America film men derfor går jeg ikke ud og sviner den til. Forstår godt at han vil ha den lukket ned selvom det aldrig sker for ja det vil ikke påvirke hardcore fans i at se den men en film skal også ha alm mennesker ind og se den for at kunne tjene penge på den og sådan nogen lytter måske til RT så det er synd at de kan gå ind og ødelægge det for os andre fordi tjener de ingen penge så får vi jo ikke flere film ud :-(
Gravatar

#9 Snyltetast 6 år siden

Synes, det efterhånden er åbenlyst, at de store amerikanske anmeldere er i lommen på en hel del folk, der ikke har med DC at gøre... Ghostbusters fik fantastiske anmeldelser; mens den på IMDB får 5.4.
Gravatar

#10 Star Trek fever 6 år siden

Hmm. Fatter ikke hvis folk lader sig trække rundt i manegen af nogle anmeldere.

Se filmen og drag jeres egne konklusioner. Anmeldere er spild af spalteplads
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: