Anmelderne var i sin tid begejstrede for “The Dark Knight”. Derfor bliver alle andre superheltefilm uretfærdigt bedømt op mod den. Det mener skaberen af de moderne “Suicide Squad”-tegneserier, John Ostrander.

Se også: DC-fans vil lukke Rotten Tomatoes efter “Suicide Squad”-kritik

Han genskabte i 1980’erne de DC-karakterer, som David Ayer nu har filmatiseret i “Suicide Squad”. Og han mener ikke, at anmelderne har været fair over for den:

”De ser alle film, så de må være trætte af alle de blockbusters. Hvis en superheltefilm ikke er ‘The Dark Knight’, så bitcher de. Det er det, der sker her. Jeg kom med en forventning om at elske filmen, de kom med en forventning om at hade den,” skriver John Ostrander hos Comic Mix.

Selv kunne Ostrander bedre lide “Suicide Squad” end anmelderne, men han indrømmer dog, at den langt fra er fejlfri:

”Jeg kunne virkelig godt lide filmen. Slet ikke i nærheden af perfekt… Historien er lidt mere generisk ‘vi skal redde verden’, end jeg normalt lavede dem.”

Du kan selv opleve “Suicide Squad” i biograferne nu.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Krurri 5 år siden

i det mindste ser det da ud til at både instruktør og skuespillere har fanget skaberens ånd for at tude når man ikke er tilfreds med andres mening
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

De da ikke nået dem fra Ghostbusters punkt endnu
Gravatar

#3 Therewillbeblod 5 år siden

Dark Night er i mine øjn den sidste rigtig gode superhelte film og den bedste de sidste 10 år. Så det er vel ikke så mærkeligt at de "måler" lidt ud fra den?

Indtil en Superhelte film overgår TDK, så vil den jo være "the one to beat"
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 Krurri 5 år siden

Geekalot (2) skrev:
De da ikke nået dem fra Ghostbusters punkt endnu


nope men de er da godt på vej
Gravatar

#5 Jach 5 år siden

Therewillbeblod (3) skrev:
Dark Night er i mine øjn den sidste rigtig gode superhelte film og den bedste de sidste 10 år. Så det er vel ikke så mærkeligt at de "måler" lidt ud fra den?

Indtil en Superhelte film overgår TDK, så vil den jo være "the one to beat"

Både og. Hvis man måler alle film med superhelte ud fra TDK, så er man blevet skuffet af alle film efter. Hvis man så er lidt mere fair og måler, ligesom med andre film, efter hvad genre de er i og hvad samt hvem de faktisk prøver at portrættere, er der flere der har overgået den synes jeg.

TDK havde faktisk for lidt Joker, Dent/Twoface fik mere tid og blev opbygget bedre, og for meget Batman, da Nolan tydeligvis hellere ville fokusere på skurkene end på titel karakteren, så scenerne med Batman/Bruce var ikke særlig gode, lidt for lange og for mange uden en af skurkene.
Synes faktisk Begins var bedst i trilogien, da Nolan opbyggede begge sider godt, men i de to andre virker det lidt som tvang at Batman/Bruce skal have så meget tid, samtidig med at Bale var en meget bedre Bruce end Batman, det modsatte af Keaton.

Så enhver film der bruger tid på at opbygge en god skurk og en god helt har lavet en bedre superhelte film end TDK, så længe historien ikke er ringe nok til at trække den meget ned. For mig passer det med alle tre Captain America film og Deadpool. Men det værste med superhelte er de meget anderledes holdninger overfor hver karakter, da det både kan været kraften/evnerne eller karakteren selv der gør at vi enten kan lide eller hade dem, så jeg kan godt forstå hvis du synes Batman er bedre end andre helte og at Bale klarede det fantastisk og på den måde kan den kun overgås af en anden Batman film.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#6 Therewillbeblod 5 år siden

# 5) Godt argumenteret hr!

Ikke enig med alle ting. Men jeg syntes du har ret i at TwoFace- fik for meget tid i TDK og at du fortrækker Begins er en smagssag. Men vi kan selv enes om at Begins og TDK er de to bedste i triologien. Rises er ikke en dårlig superhelte film, men i min bog er det bestemt den svageste af de tre. Anna Hatt-A-wæiyy trækker bl.a. fælt ned!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#7 Driver 5 år siden

#5

Jeg forstår ærlig talt ikke helt, hvad du mener når du skriver, at hvis man er lidt fair og måler efter genren filmen er i. Alle superheltefilm hører sig vel til superheltegenren om mere end noget andet. Det er vel en genre i sig selv, omend der godt kan være undergenrer.

Jeg synes, at Nolans fokus på skurkene faktisk er en helt klar styrke og det, som adskiller The Dark Knight trilogien og især The Dark Knight fra resten af genren, foruden et medrivende og intelligent plot. En genre, som på det seneste har været kendetegnet af alt for vage skurke med manglende eller deciderede klichéfyldte motiver, såsom i Age of Ultron, Thor: The Dark World, Guardians of the Galaxy, Ant-Man, Deadpool og Batman v Superman. Der er sikkert flere, men alle disse film har det til fælles, at de efter min mening har jammerlige skurkeportrætteringer.

Jeg mener bestemt ikke, at du kan sige, at man har lavet en bedre superheltefilm end The Dark Knight, hvis man formår at opbygge en god helt og skurk i filmen. Og hvis det er tilfældet, så tyder alt jo bare på, at majoriteten ikke mener, der er lavet en god helt og skurk, for de fleste anerkender stadig The Dark Knight som den bedste superheltefilm.

Mener du seriøst, at Deadpool har en god skurk?!? Vi er enige om, at det er ham der Ajax?

Jeg er enig i, at Captain America-filmene har haft ganske fine skurke, især The Winter Soldier med både Winter Soldier og Alexander Pierce. Baron Zemo i Civil War var ikke så meget min smag, men jeg forstod idéen med ham og han var et anderledes take på en skurk, hvilket skilte ham ud fra resten af MCUs skurke. Det skal de have et klap på skulderen for at forsøge sig med.

Jeg må tilslutte mig Therewillbeblood og sige, at jeg ikke er enige i alle de ting, du skriver, men jeg godt kan følge dig i nogle af dem.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#8 Lazlo H 5 år siden

Ja, jeg ser som nævnt i andre tråde ikke et altoverskyggende lys i The Dark Knight og til trods for at min all-time favorit på superhelte-fronten er Batman, så fandt jeg rent faktisk Man of Steel bedre end TDK.

Synes realisme-trenden kammer over i ny og næ. Superheltene hvad enten de er fra DC eller Marvel har deres rødder i tegneserier, og jeg synes ikke det gør noget, såfremt filmene afspejler en god portion comic-book-feel. Det ER jo trods alt superhelte med superkræfter vi har med at gøre, og ikke politikere siddende i plenum.

Tim Burtons to Batman-film er stadig cremen af cremen for undertegnede, med den i mine øjne perfekte blanding af "realisme" (inden for rammerne) og cartoon-caper. Flere har dog her i den nye (tsunami)bølge af superhelte-film gjort det aldeles glimrende, og jeg skal være den første til at erkende, at cartoon-delen også kan kamme over som f.eks i den frygtelige generiske Age of Ultron. TDK er så for meget i den anden grøft til min smag.

En film som Captain America - The First Avenger overraskede mig positivt, ved at gøre den måske mest fjollede superhelt af dem alle ikke bare troværdig (igen, indenfor rammerne) men samtidig også servere ham aldeles spiseligt i hele 2.Verdenskrigs-historien. Det kræver altså lidt at få et badejern i stars and stripes-dragt og blå læderkyse til at fremstå overbevisende i noget der bare minder om er realistisk set-up men respekt til folkene bag for det. Guardians of the Galaxy, Ant-Man og Deadpool var også langt mere underholdende superhelte-film i min bog end TDK. Sidstenævnte pillede lige så meget sjæl ud af Batman og Jokeren, som de seneste Bond-film med Spectre som værste eksempel har gjort ved Agent 007 (som Bond-fan i snart 30 år foretrækker jeg i disse moderne tider klart Cavill og The Man From U.N.C.L.E. over Craigs kællinge-flæbende træmand)

Batman vs Superman har jeg stadig til gode, men den vil blive set så snart kalenderen tillader de 3+ timer til det.
Gravatar

#9 daneimp 5 år siden

Skuespillere, producere, instruktør laver jo bare damage-control. De ved da godt at filmen i sidste ende ikke var så god, som alle have håbet på, men nu skal de have tjent den hjem. De skal nok alle kritisere den til hudløshed om 5-6 måneder.

Skriv ny kommentar: