Batman og Hulk har gjort det, og nu skal manden af stål måske også have en genfødsel på det store lærred. Ifølge Mark Millar, der er manden bag “Wanted”, skulle han være i kikkerten til et reboot af “Superman”, der dermed starter forfra og genopfinder superhelten.

”Siden jeg var knægt, har jeg altid ønsket at genopfinde ‘Superman’ til det 21. århundrede. Jeg har planlagt det hele mit liv. Jeg har en instruktør og producer klar, og det bliver i 2011,” udtaler Millar til The Daily Record.

”Superman-franchisen er ren gift, efter den sidste film tabte $200 mio., men i 2011 håber vi at kunne genstarte den. Jeg kan desværre ikke sige, hvem instruktøren er, men vi offentliggør det måske til jul. Men jeg krydser fingre for, at det lykkes,” fortsætter Millar.

På Millars officielle hjemmeside skriver han endvidere, at: ”en meget kendt amerikansk action-instruktør hørte om min forkærlighed for ‘Superman’ og forhørte mig, om jeg ville lave et pitch til filmen sammen med ham og hans producer… Han [instruktøren] har stor indflydelse hos Warner Bros. Men det er ikke meget andet, end et stort navn, der tager mig ind i folden og gør mig til en del af pakken.”

Om det er Mark Millar, der kommer med ønsketænkning, eller om den forventede fortsættelse til “Superman Returns”, som Bryan Singer efter planerne indspiller næste år, er i fare for at blive annulleret, vil tiden vise.

Mark Millar har tidligere haft mulighed for at vise en alternativ vision af Superman, da han stod bag tegneserien “Superman: Red Son”, hvor manden af stål i stedet for at lande i USA ved sin ankomst til Jorden landede i Sovjetunionen og blev russernes spydspids mod den vestlige verden under den kolde krig.Vis kommentarer (40)
Gravatar

#1 Ceepa 14 år siden

OMFG! Ved slet ikke hvad jeg skal sige ud over:lad være! Jeg har nok i de HELT gamle film! Stop nu!
Gravatar

#2 AkA 14 år siden

Remakes upon remakes upon remakes... Får det aldrig en ende?
Gravatar

#3 filmz-d4||3 14 år siden

kom bare med dem, så er der flere film at stene til.
Gravatar

#4 filmz-Kadann 14 år siden

Fint nok. Selvom jeg sikkert er en af de eneste i verden der holder af "Superman Returns", burde serien have været genstartet allerede dér, frem for at bygge videre på den småkedelige historielinje fra de gamle (og ligeså kedelige) film.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 Hive 14 år siden

Det var da egentligt på tide. Hvis det sker, altså. Brian Singer arbejder stadig på en fortsættelse til hans sidste makværk.
Gravatar

#6 filmz-Justin 14 år siden

arrr.. det lyder ikke helt så rart. Kan vi være sikre på at se Brian Singers 2ér eller kunne vi være så heldige at slippe for den ?? Er den conf. ? Kommer den ??

Hader den sidste Superman film. Jeg havde forventet en remake alá spiderman og batman... hvilken skuffelse.
Gravatar

#7 Riqon 14 år siden

#4 - Enig, med den lille undtagelse at jeg netop ikke brød mig om Returns. Men kan ikke forestille mig, at Singer laver fortsættelsen så?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 Ceepa 14 år siden

#6 /signed!
Gravatar

#9 filmz-emajlo 14 år siden

Kan huske de 3-4 venner jeg så filmen med, alle syntes den var dårlig. Jeg syntes den var god, så jeg spurgte hvorfor, og de svarede alle "der var slet ikke nok action i".
Pff, er egentlig det eneste jeg har at sige til det.
Gravatar

#10 mimic 14 år siden

Synes selv Superman Returns var en fremragende film.

Skriv ny kommentar: