Batman og Hulk har gjort det, og nu skal manden af stål måske også have en genfødsel på det store lærred. Ifølge Mark Millar, der er manden bag “Wanted”, skulle han være i kikkerten til et reboot af “Superman”, der dermed starter forfra og genopfinder superhelten.

”Siden jeg var knægt, har jeg altid ønsket at genopfinde ‘Superman’ til det 21. århundrede. Jeg har planlagt det hele mit liv. Jeg har en instruktør og producer klar, og det bliver i 2011,” udtaler Millar til The Daily Record.

”Superman-franchisen er ren gift, efter den sidste film tabte $200 mio., men i 2011 håber vi at kunne genstarte den. Jeg kan desværre ikke sige, hvem instruktøren er, men vi offentliggør det måske til jul. Men jeg krydser fingre for, at det lykkes,” fortsætter Millar.

På Millars officielle hjemmeside skriver han endvidere, at: ”en meget kendt amerikansk action-instruktør hørte om min forkærlighed for ‘Superman’ og forhørte mig, om jeg ville lave et pitch til filmen sammen med ham og hans producer… Han [instruktøren] har stor indflydelse hos Warner Bros. Men det er ikke meget andet, end et stort navn, der tager mig ind i folden og gør mig til en del af pakken.”

Om det er Mark Millar, der kommer med ønsketænkning, eller om den forventede fortsættelse til “Superman Returns”, som Bryan Singer efter planerne indspiller næste år, er i fare for at blive annulleret, vil tiden vise.

Mark Millar har tidligere haft mulighed for at vise en alternativ vision af Superman, da han stod bag tegneserien “Superman: Red Son”, hvor manden af stål i stedet for at lande i USA ved sin ankomst til Jorden landede i Sovjetunionen og blev russernes spydspids mod den vestlige verden under den kolde krig.Vis kommentarer (40)
Gravatar

#31 BossDanmark 14 år siden

Lille mig ønsker bare at de prøvede at lave andet en superheltefilm... uanset hvilken gang de gør det, ender det med det samme: En ret kedelig kamp mellem den gode og den onde (men vi ved hvem der vinder.... så)

Der må da være andet... kom nu - i kan godt


"Jeg ska' ha' noget coke. Det ska' jeg da ha'. Det ska' jeg da haaaaa'"
Ulrich Thomsen som Peter i 'Blinkende Lygter'
Gravatar

#32 filmz-Ramza 14 år siden

Det er umuligt at se en superhelt film, uden at være nødt til at blankt acceptere hvorledes helten er og hvorfor han er sådan. At argumentere imod hans kræfter, oprindelse osv. er at ødelægge filmen for sig selv. Kan man så ikke det, så skal man holde sig fra de film og lade være med at kommentere dem.

On topic: Lad nu være med at genføde ham, det lugter meget af en film der vil leve videre på et navn, men skide udover det. Lav en film om en alien der lander på jorden som barn, der ligner os på en prik, men har kræfter som ingen andre og så derefter skift retning væk fra Superman. Så ville jeg være 100 gange så intereseret.
Gravatar

#33 Hive 14 år siden

#28

Nej nej, jeg har skam læst Superman i 80erne og 90erne. Efter John Byrne tog over blev Superman netop givet et mere menneskeligt strejf, hvilket var godt. Og ja, han "døde" endda (hans død og de efterfølgende 4 supermænd der tog over er noget af det bedste DC jeg har læst).

Problemet er bare, som #30 påpejer, at filmene bruger den "gamle" uovervindelige Superman. Brian Singer burde have startet forfra ligesom Nolan gjorde med Batman, og ikke have kørt videre på de gamle film.
Gravatar

#34 keitel 14 år siden

#33 Helt enig, havde Singer lavet en version af Byrnes Superman så havde jeg nok også været mere oppe på dupperne.
En Superman der kan alt er simpelthen for barnligt, og hører en svunden tid til.
Gravatar

#35 filmz-Kadann 14 år siden

#33 -

Alright, nogle af dine argumenter så ud til at være baseret på tegneserien, men det skal siges at det er mange år siden jeg har set den gamle film. :)

Men så er vi jo delvist enige jfr. mit indlæg #4. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#36 Therkules 14 år siden

HA HA
Hmm, Super har været væk i flere år, men Lois er blevet yngre, det er med andre ord ikke kun Super der er super *GG*

Filmen kunne havde været helt ok, havde man barberet den ned med en time, eller bare ned til 2 timer, istedet for de 3. De havde ikke behøvet at genindspille næsten hele Reeve's etter igen, for at vise hvor han kommer fra, det tror jeg alle over 10 godt ved.
Gravatar

#37 MOVIE1000 14 år siden

en kendt action instruktør hvem mon det er

Paul w. s anderson hehe spøg til side

tror at det blir Michael Bay
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#38 moulder666 14 år siden

Trist, at Uwe Boll ikke er amerikaner - jeg ville gerne se en Superman-film lavet af ham! Det ville være en episk og revolutionær oplevelse!

Filmen der ville samle alle mennesker på tværs af alder, religion og farve i en frenetisk lynch-stemning på jagt efter misdæderen - aah, det ville være stort!

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#39 elsotho 14 år siden

#33 og #34 i har så evigt ret...superman skulle laves med John Byrne som dirigent...

Ud over det så syntes jeg faktisk at Smallville serien har ramt meget godt, og de har en skuespiller der ligner det jeg forvnter mig af en superman....
Gravatar

#40 chandler75 14 år siden

Jeg har nu aldrig læst noget Mark Millar, jeg egentlig brød mig om, selvom han virkelig bliver hypet for tiden - ikke mindst i Hollywood.

Den i nyheden omtalte "Superman: Red Son" er en søvndyssende affære med en god grundidé, men tynd historie og kedelige persontegninger.

(Dog har jeg bestilt "Wanted"-tegneserien for at kigget lidt på den inden filmen kommer...).
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: