Universal har udsendt syv nye klip fra “The Wolfman”, som bl.a. viser en del af forvandlingen fra menneske til monster. Klippene kan ses her, hvor man også kan finde filmens tidligere udsendte trailer.

“The Wolfman” har Benicio Del Toro i hovedrollen som den unge Londonmand Lawrence Talbot, der vender tilbage til familiens gods, da hans bror forsvinder. Hans forsøg på at finde broderen genforener Lawrence med hans far, men samtidig opdager han, at en foruroligende og uhyggelig skæbne venter på ham.

På rollelisten finder man også Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving og Art Malik.

“The Wolfman”indtager danske biografer 11. februar.

Se også: Filmz har som eneste danske medie været i London til “The Wolfman”-presse-junket og talt med Benicio Del Toro og Emily Blunt. Vi bringer det eksklusive interview op til premieren på “The Wolfman”, men allerede i næste uge kan du klikke ind på Filmz og få et preview.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Chrisenry 12 år siden

Jeg bliver faktisk mere og mere spændt på denne her. Anthony Hopkins bliver tilsyneladende ikke mindre cool med alderen.
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#2 Kviesgaard 12 år siden

Jeg vælger til gengæld at springe diverse klip over, og gemme overraskelsen til selve filmen.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 frankdrebin 12 år siden

#2 Ditto! :)
Gravatar

#4 cans 12 år siden

#2 Tritto! ;-) Håber virkeligt dette bliver godt, men jeg forholder mig stadig skeptisk når det er Joe Johnston som instruerer :-/
Famous last words: "what duck?"
Gravatar

#5 filmzkim 12 år siden

Fritto! :P

Skriv ny kommentar: