Will Ferrell og John C. Reilly har tidligere spillet hovedrollerne i komedierne “Talladega Nights” og “Step Brothers”, og nu slår de to skuespillere sig så sammen igen i en ny komediefilm.

Se også: Will Ferrell wrestler med en haj i nye “Anchorman 2”-set-billeder.

Projektet går indtil videre under navnet “Devil’s Night” og omhandler natten før Halloween, den 30. oktober, der er kendt som The devil’s night. Ferrell og Reilly vil spille to tidligere bedste venner, der plejede at gå til den på lige netop denne nat, da de var børn, indtil det en dag gik galt, og løjerne endte med at ødelægge deres venskab. Det er nu 15 år senere, og de to er nødt til atter at slå sig sammen – denne gang for at redde nabolaget fra destruktion og kaos.

Det forventes, at filmen vil være klar til at ramme biograferne enten den 30. oktober næste år eller den 30. oktober 2015, alt efter hvor længe der går, inden filmen sættes i produktion.

“Devil’s Night”, der endnu ikke har nogen instruktør tilknyttet, skrives af Andrew Mogel og Jarrad Paul, der tidligere har stået for at skrive “Yes Man” sammen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: