Sony Pictures har nu lanceret den officielle hjemmeside til deres ventede “Spider-Man 3”, der får premiere til maj i 2007.

På siden kan man finde en flash-animation af den populære murkravler i sit sorte kostume, mens regnen drypper. Desuden kan man downloade wallpaper og screensaver.

“Spider-Man 3” har igen Tobey Maguire i titelrollen som den netsvingende helt, der nu må stå overfor en endnu større udfordring, både som fotografen Peter Parker og sit alter ego Spider-Man. Sam Raimi sidder atter i instruktørstolen.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 filmz-Cyberdog 15 år siden

Ikke meget at komme efter her endnu - men glæder mig til mer' :)
Samlingen:
http://www.intervocative.com/dvdcollection.aspx/Cyberdog1971
Gravatar

#2 filmz-Kviksand 15 år siden

Er nu ikke sikker på at det er det sorte kostume. Når det lyner ser det ud til at være farvet ganske normalt... men under alle omstændigheder en film som bliver svær at vente på.
Gravatar

#3 filmz-ceviv 15 år siden

du tar fejl
Gravatar

#4 Saenjaina 15 år siden

Dvs. den nye dragt altså bare ligner den gamle hvad angår mønstre? Men kun adskiller sig på farven? For den ligner da ret meget den gamle på mønstrene.
Gravatar

#5 Slettet Bruger [1284766848] 15 år siden

#2: Kostumet er sort. Kig i menuen til venstre, med 'Populære film', og så gå ind under 'Spider-Man 3'. Derinde skal du så kigge under den nyhed, der står 4. øverst. Der står der, at kostumet er sort. :)
Gravatar

#6 filmz-Kviksand 15 år siden

I så fald er jeg temmelig skuffet over dens lighed med det farvede kostume. Jeg tror sådan set også stadig at det er det farvede kostume, som man blot har valgt at farve sort for at skabe lidt hype omkring den kommende film.

Jeg har altid forestillet mig det sorte kostume som noget organisk da de jo netop er et levende væsen.
Gravatar

#7 Dørk 15 år siden

Helt enig med Kviksand, syntes godt de kunne have tænkt lidt mere over udseende da hans nye kostume udspiller en væsintlig rolle i Spider universet
Gentlemen. You can't fight in here. This is the War Room!
Gravatar

#8 Bohemian 15 år siden

Kviksand er du Sandmans onde sidekick ; )
Free in serenity.
Gravatar

#9 filmz-Spider-Mulle 15 år siden

Får han virkelig en sort dragt 0_0 ?

Skriv ny kommentar: